Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Agil Projektkommunikation

Informator
Kort om utbildningen
2 dagar
19 450 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2020-10-22 - Göteborg
Distans, Göteborg, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
19 450 SEK
2020-10-22

Stockholm
19 450 SEK
2020-10-22

Kursbeskrivning


Att arbeta agilt innebär bland annat att snabbt kunna reagera på förändringar och att på ett strukturerat sätt involvera kunden och andra relevanta intressenter i ett projekt. För att lyckas med det krävs genomtänkt kommunikation i projektets olika faser.
Förmågan att lyssna på intressenter och använda deras kunskap och erfarenhet är en framgångsfaktor i all kommunikation, men också ett sätt att säkerställa att din leverans möter behov och skapar nytta. Under kursen kommer du att lära dig att identifiera vilka intressenter som är kritiska för att lyckas, för att sedan bygga relationer och involvera dem i arbetet. Vi kommer också att gå igenom olika kommunikationsmodeller och verktyg som du kan använda för att uppnå önskad effekt av din kommunikation.
Agil projektkommunikation innebär att med hjälp av kommunikation involvera kunder och andra intressenter i ett projekt eller en leverans. De blir medskapare istället för passiva mottagare. Detta leder till att projektets resultat blir användbart och ger önskad nytta. I den här kursen får du lära dig hur du genom att kommunicera kan skapa engagemang och göra dina kunder, användare eller kollegor delaktiga i ditt arbete. Kunskaperna kan användas inom agila projekt, produkt- och tjänsteutveckling eller i förändringsarbete. Men också när du helt enkelt vill involvera kunder, klienter eller brukare i din verksamhet.

Nyttan med kommunikation och vad som kännetecknar agil kommunikation.
Från nuläge till önskat läge med hjälp av kommunikation.
Skapa ditt eget kommunikationssystem

Vem? (intressenter och målgrupper)
Vad? (budskap och innehåll)
Hur? (kanaler och arenor för kommunikation)
Följ upp och förbättra

Kommunikationsverktyg för att involvera och engagera:

Storytelling – berätta istället för att informera
Dialog och möten för att skapa delaktighet och uppnå resultat
Bygga nätverk för att sprida engagemang

Handlingsplan för att komma igång.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Agil Projektkommunikation, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Agil Projektkommunikation!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar