Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Agil HR Workout

Informator
Kort om utbildningen
1 dag
10 950 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: Efter överenskommelse - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning


Ett agilt synsätt möjliggör en anpassning till hur de flesta verksamheter idag behöver fungera för att hålla uppe motivation, kreativitet och innovationsförmåga hos våra medarbetare. HR är inget undantag utan behöver lära sig att förstå hur agila principer, verktyg och metoder kan hjälpa dem att bättre stötta verksamheten på områden som medarbetarengagemang, rekrytering, mål- och prestationsstyrning, kompetensutveckling, ersättningsfilosofi, organisationsutveckling och ledarskap.
Vi har valt ut agila verktyg och metoder (SCRUM, Kanban och OKRs) och går igenom hur HR kan arbeta på ett nytt sätt för att maximera värde och medarbetarengagemang. Om du känner igen dig i något av följande påståenden är det här en workshop för dig:

Kärnverksamheten i ditt företag arbetar idag agilt och det finns en mismatch mellan hur HR och /eller ledarskap fungerar och det agila arbetssättet i teamen.
Du som HR-chef / specialist / konsult vill få råd och tips om hur ni kan effektivisera arbetat inom HR på ert företag för att öka ert bidrag till de övergripande affärsmålen
Ni arbetar idag i separata specialistfunktioner på HR (främst i större organisationer) och vill få konkreta verktyg och tips för hur ni kan arbeta bättre tillsammans med gemensamma och samordnade leveranser till verksamheten
Ledarskapet i er organisation hänger inte med och du behöver som HR person lära dig hur du kan stötta med ett mer modernt tänk i hur ledarna ska arbeta med att få sina medarbetare att prestera bättre och känna ett ökat engagemang.

Bring your own device
Ta med din egen laptop/surfplatta, har du ingen finns det att låna. Vänligen kontakta oss i förväg.

Kort bakgrund och teori runt agilt arbetssätt och agil HR, med fokus på jämförelse mellan hur det traditionella sättet att arbeta med HR förändras när vi arbetar agilt.

Kanban för rekrytering: Praktisk övning där vi använder Kanban som ett visuellt verktyg för att effektivisera rekryteringsprocessen
SCRUM för HR-projekt: Praktisk övning där vi skriver user stories för HR och planerar och genomför ett fiktivt SCRUM projekt
OKRs – Objectives and Key results: Teori och praktisk övning i en metod som ersätter den traditionella performanceprocessen med årliga mål och utvärderingar

Du kommer att vara sprängfylld av nya tankar och inspiration när dagen är slut och redo att ta itu med din arbetsvardag med nya idéer att prova på.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Agil HR Workout, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Agil HR Workout!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar