Visa utbildning.se som: Mobil

Säkerhet på scen

Inbilda Utbildningskonsult
Kort om utbildningen
Halv eller heldag
12 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt överrenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Säkerhet på scenVad fruktar du mest döden eller att tala inför grupp?

I undersökning efter undersökning beträffande människors vanligaste rädslor placerar sig att tala inför folk i toppen. Det har visat sig att de allra flesta är mer rädda för att stå inför en grupp åhörare – än för att dö. Vad beror den här rädslan på och hur botar man den? Föreläsningen Säkerhet på scen syftar till att komma till rätta med just det här.


Tillsammans med deltagarna går vi igenom bakgrunden till rädslan för att tala och ger en grund att stå på inför framtida presentationer. Teori blandas med praktik och omedelbar respons så att deltagarna efter avslutad utbildning har verktyg att hantera problematiken med. På så sätt blir du/ni inte bara bättre på att förmedla ett budskap, ni ökar också er effektivitet. Bra presentationer ger goda lyssnare och allt börjar med att känna sig bekväm på scen.

Föreläsningen/utbildningen inkluderar också grundläggande presentationstekniska färdigheter samt tips kring hur man förbereder sig för den där presentationen som kan komma att avgöra ens framtida yrkesliv. Den passar mindre grupper med max 15 deltagare. Detta för att kunna säkerställa att alla får tid till att utvecklas med hjälp av den respons deltagarna erhåller.


Lär dig att hitta ditt språk på scen och hur du lyckas behålla lugnet i rummets öronbedövande tystnad. Välkommen med er bokning!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen är riktad till företag som dels vill stärka sitt presentationstekniska kunnande och dels vill bli säkrare i talsituationen.

Fortsatta studier

Som deltagare på en av Inbilda Utbildningskonsults föreläsningar/utbildningar ingår automatiskt tillgång till ett nätforum där deltagarna efter avslutad utbildning kan ställa frågor till föreläsaren och andra deltagare. Vi tror på att god fortbildning fortsätter!

Tid & plats

Vi kommer gärna ut till ert företag och arbetar, men kan om så önskas också ombesörja konferenslokal under normala kontorstimmar.

Investering

Kursen passar för 5-20 deltagare och offert ges antingen utifrån antalet deltagare - 1.500kr per person eller grupp 12.000kr.

Kursledare

Kristoffer BergendahlMed över två decenniers erfarenhet av kommunikation är jag - Kristoffer Bergendahl oerhört erfaren inom mitt område. Jag har en bakgrund som säljare, föreläsare och gymnasielärare och driver numera Inbilda Utbildningskonsult. Kombinationen av ett entusiastiskt sätt och ett humoristiskt anslag, blandat med djupa ämneskunskaper har visat sig passa de flesta organisationer perfekt. Jag har min bas i Västsverige, men arbetar över stora delar av landet.

"Beprövad pedagogik med kunden i centrum gör att vi tillsammans når framgång!"

Examen, diplom m.m.

Samtliga deltagare diplomeras efter genomgången utbildning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säkerhet på scen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Inbilda Utbildningskonsult

Vi tror på utbildning. Vi inbillar oss att utveckling bara kan nås genom nya insikter. Först då växer vi som människor och medarbetare. För oss har med andra ord inbillning och utbildning alltid gått hand i hand. Därför valde vi namnet Inbilda....


Läs mer om Inbilda Utbildningskonsult och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Inbilda Utbildningskonsult


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Säkerhet på scen!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Säkerhet på scen från Inbilda Utbildningskonsult, fyll i dina uppgifter: