Visa utbildning.se som: Mobil

Presentera och prestera bättre!

Inbilda Utbildningskonsult
Kort om utbildningen
8 timmar
3 500 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

presentera och prestera

Vill du få människor att lyssna på dig?

I höst erbjuder Inbilda Utbildningskonsult succékursen "Presentera och prestera bättre". Nu för första gången som öppen utbildning! Kursen är speciellt framtagen för små och medelstora företag och riktar sig till dig som vill ta ett helhetsgrepp på din kommunikativa förmåga. Privatpersoner är naturligtvis också hjärtligt välkomna!

Tillsammans med den entusiasmerande kursledaren Kristoffer Bergendahl avhandlar och tränar du på alltifrån scenosäkerhet till nätverkande.

- Hur gör du ett gott första intryck?
- Hur kontrollerar du din nervositet och vad beror den på?
- Hur fångar du och behåller åhörarnas intresse?
- Hur strukturerar du bäst ditt anförande?
- Hur lyckas du i en nätverkssituation?
- Hur använder du PowerPoint effektivt? 

Naturligtvis täcker kursen också in grundläggande presentationsteknik. Målet är att ge dig som småföretagare och privatperson en verktygslåda du kan använda i vardagen. Oavsett om det rör sig om en presentation för fyrtio kollegor på kick-offen, eller ett midsommarfirande med grannskapet.

Välkommen med din intresseanmälan!

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till små- och medelstora företag såväl som privatpersoner. Är du ensamföretagare, konsult eller ingår i en mindre organisation kan det ofta vara svårt att hitta utbildningar som passar. 

På Inbilda tror vi att utbildning måste vara prisvärt. Alla ska ha resurser för att fortbilda sig inom kommunikation. Är ni flera som ska gå? Kontakta oss gärna för ett specialerbjudande!

Denna kurs har en satt maxgräns på 20 personer för varje tillfälle.

Upplägg

FöreläsningMed en blandning av föreläsning, praktiska övningar och workshops når vi tillsammans fantastiska resultat. Efter avslutad utbildning lämnar du oss inte bara med ny förståelse, utan också med nya färdigheter.

Tid & plats

Utbildningen hålls i centrala Göteborg under hösten och sträcker sig över en heldag. Vi återkommer med exakt plats och datum senast en månad innan kursstart.

Mat & logi

LunchFrukost, lunch och fika ingår i kursavgiften. Vi intar samtliga måltider gemensamt och det ges därför utmärkta möjligheter att nätverka.

Erbjudande

Intresseanmälan

Antalet platser är begränsat, så skicka din intresseanmälan redan idag! Just erbjuder vi dessutom en boka-tidigt rabatt på höstens öppna utbildning. För bara 2.500:- (ord. 3.500) plus moms får du en heldagsutbildning som garanterat bjuder på nya utvecklande insikter. Både som privatperson och företagare.

Kursledare

Kristoffer BergendahlKristoffer Bergendahl

Med över 20 års erfarenhet av kommunikation är Kristoffer idag en mycket uppskattad föreläsare, coach och utbildare. Det blir aldrig tråkigt när han släpps fri på en scen.

Examen, diplom m.m.

Samtliga deltagare diplomeras efter avslutad utbildning. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Presentera och prestera bättre!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Inbilda Utbildningskonsult

Inbilda Utbildningskonsult

Vi tror på utbildning. Vi inbillar oss att utveckling bara kan nås genom nya insikter. Först då växer vi som människor och medarbetare. För oss har med andra ord inbillning och utbildning alltid gått hand i hand. Därför valde vi namnet Inbilda....


Läs mer om Inbilda Utbildningskonsult och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Inbilda Utbildningskonsult


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Presentera och prestera bättre!!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området