Visa utbildning.se som: Mobil

Presentationsteknik som hörs!

Inbilda Utbildningskonsult
Kort om utbildningen
8 timmar
16 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Presentera bättre

Vill du få människor att lyssna på dig?

Inbilda Utbildningskonsult erbjuder succékursen "Presentationsteknik som hörs!", speciellt framtagen för små och medelstora företag. Den riktar sig direkt till dig som vill ta ett helhetsgrepp på din kommunikativa förmåga.

Tillsammans med den entusiasmerande kursledaren Kristoffer Bergendahl avhandlar och tränar du på alltifrån scenosäkerhet till Powerpoint. Följande frågeställningar är exempel på sådant som behandlas under utbildningen: 

- Hur gör du ett gott första intryck?

- Hur påverkar vår 40.000-åriga hjärna oss i talsituationen?

- Hur når du bäst ut med ett budskap?

- Hur talar kroppen och vad säger den?

- Hur använder vi retorik idag?

- Hur låter vi rummet och förutsättningarna tala för oss?

- Hur använder du PowerPoint så att folk behåller intresset? 

Målet är att ge dig som småföretagare och privatperson en verktygslåda du kan använda i vardagen. Oavsett om det rör sig om en presentation för fyrtio kollegor på kick-offen, eller ett midsommarfirande med grannskapet.

Välkommen med din intresseanmälan!

Teori och praktiskt utövande

Vi tror att en bra utbildning består av en god mix av teori och praktik. Annars är det ingen utbildning - då är det en inspirationsföreläsning. Tillsammans med våra kursdeltagare genomför vi därför övningar och workshops som bryter av föreläsningarna, där du som deltagare ges möjlighet att pröva dina nyvunna kunskaper. Eller för all del, förfina de färdigheter du redan har!

Naturligtvis anpassar vi alla utbildningar efter era behov. Det är viktigt att ni och i förlängningen även era kunder, får ut det ni behöver av våra utbildningar. Därför ser vi över innehållet, gör en analys av ert företags behov och fokuserar på det vi tillsammans enas om är prioriterat.

Titta gärna igenom vårt utbud här på utbildning.se eller gör en intresseanmälan för ytterligare information. Vi är övertygade om att ni tillsammans med oss kommer att hitta något som inte bara intresserar, utan också i slutändan förbättrar ert resultat!

Inbilda Utbildningskonsult – Effektfull kommunikation

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen är riktad till företag som vill ta ett helhetsgrepp på sin kommunikativa förmåga. Med bättre presentation följer bättre prestation.

Fortsatta studier

Som deltagare på en av Inbilda Utbildningskonsults föreläsningar/utbildningar ingår automatiskt tillgång till vårt nätforum där deltagarna efter avslutad utbildning kan ställa frågor till föreläsaren och andra deltagare. Vi tror på att god fortbildning fortsätter!

Tid & plats

Vi kommer gärna ut till ert företag och arbetar, men kan naturligtvis om så önskas också ombesörja konferenslokal under normala kontorstimmar.

Erbjudande

Priset är angivet för en heldag med grupper på upp till tjugo personer. För mindre företag eller enskilda individer ordnar Inbilda öppna utbildningar två gånger per år. Vår och Höst.

Priset per person ligger då på 2500 kr plus moms.

Kursledare

Kristoffer BergendahlMed över två decenniers erfarenhet av kommunikation är jag - Kristoffer Bergendahl oerhört erfaren inom mitt område. Jag har en bakgrund som säljare, föreläsare och gymnasielärare och driver numera Inbilda Utbildningskonsult. Kombinationen av ett entusiastiskt sätt och ett humoristiskt anslag, blandat med djupa ämneskunskaper har visat sig vara en vinnande formula för de flesta organisationer. Min bas finns i Västsverige, men jag arbetar över hela landet. 

"Beprövad pedagogik med kunden i centrum gör att vi tillsammans når framgång!"

Examen, diplom m.m.

Samtliga deltagare diplomeras efter avslutad utbildning och för grupper bestående av 15 personer eller under ingår också skriftlig individuell respons som pekar på styrkor och utvecklingsområden.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Presentationsteknik som hörs!, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Kathe Porsholm
(5)
Kristoffer genomförde ett pass i ämnet "presentationsteknik och opponering" för våra studerande på utbildningen E-Commerce Manager här på IHM Business school. Han genomförde passet på ett professionellt sätt med mycket humor och de studerande fick med sig många tips och trix på hur man kan förbereda sig, lägga upp en presentation och bli en bä...
Visa mer

Inbilda Utbildningskonsult

Inbilda Utbildningskonsult

Vi tror på utbildning. Vi inbillar oss att utveckling bara kan nås genom nya insikter. Först då växer vi som människor och medarbetare. För oss har med andra ord inbillning och utbildning alltid gått hand i hand. Därför valde vi namnet Inbilda....


Läs mer om Inbilda Utbildningskonsult och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Inbilda Utbildningskonsult


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Mer inom området

Liknande utbildningar