Visa utbildning.se som: Mobil

Konsten att övertyga

Inbilda Utbildningskonsult
Kort om utbildningen
4 timmar
12 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt överrenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Konsten att övertygaKonsten att övertyga!

Skickliga talare eller presentatörer är ofta experter på att förmedla att just deras ämne och åsikter inte bara är viktiga, utan också riktiga. De är helt enkelt duktiga på konsten att övertyga. En kunskap som är nödvändig oavsett om det gäller ett internt möte på jobbet, ett säljsamtal, eller en presentation för 100 deltagare på ett sponsormingel.


Men hur gör de? Vilka knep använder de sig av för att inte bara framstå som professionella, utan också som kunniga och sympatiska? Och den viktigaste frågan: ”Går det att lära sig?”.

Naturligtvis. Föreläsningen Konsten att övertyga handlar om just precis det. Den kombinerar presentationsteknik med retorik och argumentationsteknik på ett spännande och intresseväckande sätt. Som deltagare lär man sig tips kring hur man förmedlar information på ett övertygande sätt som inte bara innefattar den verbala förmågan, utan också den rent fysiska. Dessutom innehåller föreläsningen retoriska och argumentationstekniska knep, som kommer att hjälpa dig att övertyga människor om din åsikt.

Tillsammans lär vi er hur man får människor att lyssna på det ni säger och tro på det ni har att förmedla. Välkomna med er bokning!

Målgrupp

Utbildningen är riktad till företag som dels vill stärka sitt presentationstekniska kunnande och dels vill bli bättre på konsten att övertyga andra människor om sin idé eller åsikt.

Fortsatta studier

Som deltagare i våra kurser får ni automatiskt tillgång till vårt onlineforum där man kan ställa uppföljande frågor till kursledarna eller diskutera innehållet med andra deltagare.

Upplägg

Kursen passar för 5-20 deltagare och offert ges utifrån antalet deltagare - 1.500 per person eller grupp 12.000.

Tid & plats

Vi kommer gärna ut till ert företag och arbetar, men kan om så önskas också ombesörja konferenslokal under normala kontorstimmar.

Kursledare

Kristoffer Bergendahl

Med över två decenniers erfarenhet av kommunikation är jag -Kristoffer Bergendahl oerhört erfaren inom mitt område. Jag har en bakgrund som säljare, föreläsare och gymnasielärare och driver numera Inbilda Utbildningskonsult. Kombinationen av ett entusiastiskt sätt och ett humoristiskt anslag, blandat med djupa ämneskunskaper har visat sig passa de flesta organisationer perfekt. Jag har min bas i Västsverige, men arbetar över stora delar av landet.

"Beprövad pedagogik med kunden i centrum gör att vi tillsammans når framgång!"

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Konsten att övertyga, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Inbilda Utbildningskonsult

Vi tror på utbildning. Vi inbillar oss att utveckling bara kan nås genom nya insikter. Först då växer vi som människor och medarbetare. För oss har med andra ord inbillning och utbildning alltid gått hand i hand. Därför valde vi namnet Inbilda....


Läs mer om Inbilda Utbildningskonsult och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Inbilda Utbildningskonsult


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Konsten att övertyga!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Konsten att övertyga från Inbilda Utbildningskonsult, fyll i dina uppgifter: