Visa utbildning.se som: Mobil

Intryck som gör avtryck

Inbilda Utbildningskonsult
Kort om utbildningen
1 timme
3 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Intryck som gör avtryck

Det första mötet mellan två människor är alltid lika viktigt.

Det är under de första tio sekunderna (eller i realiteten den första tiondels sekunden) som vi bildar vår uppfattning om en annan människa. Föreläsningen Intryck som gör avtryck lär dig/er vad som är viktigt när det kommer till att lämna ett positivt intryck av dig själv.


Tillsammans går vi igenom framgångsfaktorer, orsakssammanhang och praktiska tips som hjälper dig och dina kollegor att göra ännu bättre affärer genom att göra ett gott första intryck. Detta oavsett om det gäller ett säljsamtal, en presentation eller en mingelsituation.


Hur påverkar vår 40.000-åriga hjärna oss när vi möter en annan människa och hur kan vi utnyttja kroppsspråkets alla verktyg för att framstå som både kompetenta och intressanta? Detta och mycket mer får ni i en timslång föreläsning som både överraskar och roar.

Välkomna med er bokning!

Målgrupp

Utbildningen är riktad till företag som vill inspireras och bli bättre på konsten göra ett gott första intryck.

Fortsatta studier

Som deltagare på en av Inbilda Utbildningskonsults föreläsningar/utbildningar ingår automatiskt tillgång till ett nätforum där deltagarna efter avslutad utbildning kan ställa frågor till föreläsaren och andra deltagare. Vi tror på att god fortbildning fortsätter!

Tid & plats

Vi kommer gärna ut till ert företag och arbetar, men kan om så önskas också ombesörja konferenslokal under normala kontorstimmar.

Kursledare

Kristoffer BergendahlMed över två decenniers erfarenhet av kommunikation är jag - Kristoffer Bergendahl oerhört erfaren inom mitt område. Jag har en bakgrund som säljare, föreläsare och gymnasielärare och driver numera Inbilda Utbildningskonsult. Kombinationen av ett entusiastiskt sätt och ett humoristiskt anslag, blandat med djupa ämneskunskaper har visat sig passa de flesta organisationer perfekt. Jag har min bas i Västsverige, men arbetar över stora delar av landet. 

"Beprövad pedagogik med kunden i centrum gör att vi tillsammans når framgång!"

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Intryck som gör avtryck, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 6 recensioner.

Maria Fagermyr
En härlig föreläsning på cirka 50 min. Så mycket matnyttigt vi fick lära oss. Rekommenderas varmt. Vi skulle bara fått varsitt visitkort i handen oxå, som du föreläste om. 😉 Vänliga hälsningar Maria, Fagermyrskan
Johanna Nolsa
Fantastiskt rolig och intressant föreläsning, måste nu införskaffa mer rött😉
Åsa Bengtsson
Jag hade förmånen att lyssna på Kristoffer när han höll föreläsning för vårt nätverk Entreprenörer Tillsammans och de goda omdömen jag hört från andra och vad sett som reklamsnuttar på Facebook blev precis så bra som jag hoppats. Perfekt föreläsning med härlig energi, expertkunskap och smarta tips som vem som helst kan ta till sig och använd...
Visa mer

Inbilda Utbildningskonsult

Vi tror på utbildning. Vi inbillar oss att utveckling bara kan nås genom nya insikter. Först då växer vi som människor och medarbetare. För oss har med andra ord inbillning och utbildning alltid gått hand i hand. Därför valde vi namnet Inbilda....


Läs mer om Inbilda Utbildningskonsult och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Inbilda Utbildningskonsult


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Intryck som gör avtryck från Inbilda Utbildningskonsult, fyll i dina uppgifter: