Visa utbildning.se som: Mobil

Effektivt nätverkande

Inbilda Utbildningskonsult
Kort om utbildningen
2 timmar
5 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Enligt överenskommelse - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Effektivt nätverkandeEffektivt nätverkande

Har du någon gång stått på ett mingel där du inte känner någon och du måste söka kontakt? Vet du hur svår och obekväm den situationen kan vara? Kanske har ditt företag sponsrat ett stort event och ditt jobb är att prata med kunder, men du vet inte riktigt hur du ska börja. Ett bokat möte är en sak, men nätverks- och mingelsituationen ställer helt andra krav.

Utbildningen Effektivt Nätverkande hjälper dig och ditt företag med dessa frågor. Få ut det mesta av ett event med praktiska tips och insikter i mänskligt beteende. Allt baserat på forskning och råd från experter.

- Hur skapar du kontakt?

- Hur läser du kroppspråk?

- Hur kontrollerar du situationen och gruppen?

- Vad kan du åstadkomma och vad bör du undvika?

- Hur nätverkar du effektivt fysiskt kontra digitalt?

Tillsammans med Inbilda Utbildningskonsult och utbildningsledaren Kristoffer Bergendahl, lär ni er både fysiskt och digitalt nätverkande. Utbildningen blandar praktiska moment med föreläsningar och syftar till att skapa trygghet och proffsighet i nätverkssituationen. Förutom frågorna ovan ingår också mängder av praktiska tips och utbildning i avläsbart kroppspråk. Utbildningen erbjuds både som kortare inspirationsföreläsning (exempelvis i samband med lunch) och som kurs med praktiska övningar och föreläsningar. Välkommen med er intresseanmälan.

Låt oss nätverka effektivt tillsammans! 

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till företag som har insett affärsnyttan av kompetent nätverksarbete. I dagens digitala värld med enkel och snabb kommunikation bara en knapptryckning bort, växer värdet av både fysiskt och digitalt nätverkande. Det är inte bara ett sätt att bredda sitt kontaktnät - det är ett sätt att hitta nya kunder och samarbeten.

Om ni dessutom tillhör en organisation som ordnar sponsorevent för era kunder, se då till att dra nytta av det. På riktigt. Alltför ofta ser man anställda vid ett företag stå tillsammans i en sluten grupp och småprata utan en tanke på varför de egentligen är där. Låt oss förändra det tillsammans!  

Tid & plats

Vi kommer gärna ut till er arbetsplats och genomför våra utbildningar. Om så önskas ombesörjer vi naturligtvis konferenslokal med lämplig förtäring.

Kursledare

Kristoffer Bergendahl

Med över två decenniers erfarenhet av kommunikation är jag - Kristoffer Bergendahl oerhört erfaren inom mitt område. Jag har en bakgrund som säljare, föreläsare och gymnasielärare och driver numera Inbilda Utbildningskonsult. Kombinationen av ett entusiastiskt sätt och ett humoristiskt anslag, blandat med djupa ämneskunskaper har visat sig passa de flesta organisationer perfekt. Jag har min bas i Västsverige, men arbetar över stora delar av landet. 

"Beprövad pedagogik med kunden i centrum gör att vi tillsammans når framgång!"

Examen, diplom m.m.

Samtliga deltagare diplomeras efter slutförd utbildning. Dessutom ingår medlemsskap i Inbildas slutna internetforum där det ges möjlighet att ställa frågor till både föreläsaren och andra deltagare. Vi tror på att god utbildning, precis som goda samarbeten, fortsätter!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektivt nätverkande, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Inbilda Utbildningskonsult

Vi tror på utbildning. Vi inbillar oss att utveckling bara kan nås genom nya insikter. Först då växer vi som människor och medarbetare. För oss har med andra ord inbillning och utbildning alltid gått hand i hand. Därför valde vi namnet Inbilda....


Läs mer om Inbilda Utbildningskonsult och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Inbilda Utbildningskonsult


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Effektivt nätverkande!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Effektivt nätverkande från Inbilda Utbildningskonsult, fyll i dina uppgifter: