Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Säljutbildning - läs dina kunders tankar

Impact Pro
Kort om utbildningen
1 dag
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Utbildningar för ökad framgång

Vill du öka ditt företags försäljning? Få djupare kundrelationer? Få större inflytande i din yrkesroll? Då har du kommit rätt!

Impact Pros utbildningar i kroppsspråk ger dig unika kunskaper inom icke-verbal kommunikation. De utgörs av en kraftfull kombination av säljstrategier som bygger på observationer av framgångsrika säljare och förhandlare som gjorts runtom i världen.

Du lär dig innebörden av kroppsspråk och ansiktsuttryck och ökar därigenom din förståelse för dina kunders behov. Detta bidrar till att du blir en kraftfullare och mer framgångsrik förhandlare och säljare. Du lär dig också använda vår BLINK konversationsteknik™ genom vilken du kan anpassa dina argument efter dina kunders behov.

Höjdpunkter – detta utvecklar du:

 • Förmågan att upptäcka vad din kund döljer för dig och upp till 80% av de osanningar som din motpart uppger under en förhandling
 • Förmågan att se vad andra känner eller tänker (utan att de pratar)
 • Förmågan att få övertaget inom försäljning och förhandling
 • Förmågan att läsa din kunds ansiktsuttryck och identifiera de mest intresserade kunderna under de första fem minuterna i en konversation
 • Förmågan att anpassa dina försäljningsargument i enlighet med de kroppsspråkssignaler du får från din kund

Studier har visat att de säljare som har bäst förmåga på att läsa ansiktsuttryck säljer hela 20% mer än sina kollegor. Ta detta unika tillfälle i akt och öka er försäljning genom att höja er emotionella intelligens genom världens mest avancerade utbildningsprogram för mikrouttryck!

Pengarna tillbaka-garanti
Vi erbjuder pengarna tillbaka om du 12 månader efter fullt genomgången kurs inte ökat din försäljning med minst 5%!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Den här utbildningen passar främst dig som arbetar som inom försäljning och förhandling.

Kursinnehåll

 • Upptäcka hur du läser 26 universella ansiktsuttryck och hur du tolkar dessa
 • Mäta din poäng genom att göra ett test i mikrouttryck (ansiktsuttryck) och förbättra ditt resultat med minst 30% under utbildningen
 • Lär dig de 20 mest kraftfulla kroppsspråkspositionerna
 • Få personlig coachning inom förhandling och försäljning av Skandinaviens ledande koppsspråksexperter
 • Lära dig enkla tekniker för att anpassa din kommunikation till de icke-verbala signalerna du ser
 • Identifiera behoven hos de människor du omger dig med eftersom du kan se vad de känner eller tänker

Lära dig de grundläggande delarna av vår kraftfulla BLINK konversationsteknik

Fortsatta studier

Möjlighet till fördjupning

Vill du få en mer omfattande kunskap och öven fortsätta träna efter genomförd utbildning går det utmärkt att förlänga till två dagar! Vi fördjupar oss inom att läsa ansiktsuttryck och att använda oss av konversationstekniken BLINK. Här ingår också betydligt mer träning i kroppsspråk. Tillkommande kursinnehåll:

 • Få över 90 procents korrekthet i att läsa mikrouttryck efter genomförd utbildning.
 • Lär dig tolka de 101 vanligaste kroppsspråkspositionerna. Vi går igenom och du får också tillgång till online-kursen ”101 Body Language Course”.
 • Fördjupa din kunskap i BLINK konversationsteknik™ för att anpassa din kommunikation i enlighet med de icke-verbala signaler du ser.
 • Få ett års tillgång till träningsvideor online, Micro Expressions Training Videos (METV), där du kan öva på över 300 simuleringar av de sju grundläggande mikrouttrycken.

Valfritt tillägg för två-dagars-utbildning
För att bibehålla och underhålla de nya kunskaperna kan du om du önskar även välja en tilläggstjänst där samtliga deltagare varje vecka via sms eller e-post erhåller personligt anpassade korta filmklipp. Detta sker i samarbete med Maxieffect.

Upplägg

Träning i grupp där vi varvar teori med praktiska övningar. 

Mål för utbildningen
Du blir mer medveten om ditt kroppsspråk och når därigenom större framgång som säljare och förhandlare i ditt dagliga arbete. Du lär dig att bli tydligare i din kommunikation och din personlighet framträder starkare, vilket gör att du verkligen når fram till den du pratar med. Genom ett tydligt kroppsspråk upplevs du helt enkelt som mer genuin. Dessutom lär du dig att se vad andra känner eller tänker, enbart genom att betrakta de icke-verbala signaler de inte kan dölja för dig. I den här utbildningen ingår också vår BLINK konversationsteknik™, som ger dig svaren utan att du behöver ställa frågorna.

Kursledare

Sara Nyström Lennqvist är en av Sveriges främsta experter på mikrouttryck och kroppsspråk i affärsvärlden och utbildat på bl. a. FN. Hon är certifierad Body Language Master Trainer, Micro Expressions Trainer, Impact Coach och licensierad Mental tränare. Sara är VD på Center for Body Language, som hon också representerar i Sverige genom företaget Impact Pro.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Säljutbildning - läs dina kunders tankar, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Impact Pro

Impact Pro

Center for Body Language är världsledande inom kroppsspråksträning för affärsvärlden.

Vi har tränat mer än 50 000 människor och skapat ett unikt interaktivt system för träning i att läsa mikrouttryck (ansiktsuttryck). Center for Body Language har mer än 450 certifierade kroppsspråkstränare och 20 licensierade partners världen över och uttalar oss...


Läs mer om Impact Pro och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Impact Pro

Statyvägen 7
175 47 Järfälla

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Säljutbildning - läs dina kunders tankar!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 14 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar