Affärsutveckling unified commerce

IHM Korta YH, Distans
Längd
24 veckor
Längd
24 veckor
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

IHM Korta YH

Affärsutveckling Unified Commerce är distansutbildningen som ger dig verktygen att jobba med gemensam utveckling av fysiska och digitala butiksformat.

Vill du jobba med affärsutveckling inom retail och e-handel med fokus på omnikanal och unified commerce? Distansutbildningen Affärsutveckling Unified Commerce ger dig kompetens att bedriva försäljning inom fysisk och digital handel genom digitaliseringskoncept och säljfrämjande åtgärder.

Du lär dig mer om välfungerande e-handelsflöden, digitala och analoga försäljningsaktiviteter, butiks- och handelskoncept samt säljfrämjande åtgärder inom den digitala och fysiska miljön. Därutöver får du kunskap att integrera hållbarhetsaspekten vid utveckling av framtidens butikskoncept.

Utbildningen är digitalt baserad och sker på distans vilket gör det möjligt att studera var du än bor eller befinner dig.

Så ansöker du

BEHÖRIGHET

  • Grundläggande behörighet: lägst godkänt betyg i minst 2 250 gymnasiepoäng inklusive kurserna Svenska 1, Matematik 1 och Engelska 5, eller motsvarande.
  • Minst ett års yrkeserfarenhet på heltid som Butiksledare/Butikschef, Visual Merchandiser eller motsvarande. Deltid omräknas till heltid.

Följande dokument/filer krävs för att din ansökan skall bedömas som komplett:

  • Gymnasiebetyg
  • Tydlig beskrivning av din yrkeserfarenhet som motsvarar kraven - fyll i och bifoga: Bilaga Yrkeserfarenhet finns på ihm.se.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Affärsutveckling unified commerce, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
IHM Korta YH
Fabriksgatan 25
41250

Hitta din korta YH utbildning på IHM Yrkeshögskola!

När du läser en kort YH-utbildning på IHM får du inte bara kompetens för ett efterfrågat framtidsyrke. Hos oss utvecklas du till en modig nytänkare, med förmågan att bryta invanda mönster och driva innovation. Vill du vara med och forma...

Läs mer om IHM Korta YH och visa alla utbildningar.

Highlights