Visa utbildning.se som: Mobil

Projektledning

IHM Business School
Kort om utbildningen
17 veckor
57 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-03-25 - Stockholm
Öppen utbildning
Snittbetyg: 4 (2 Recensioner)
   
Göteborg, Malmö, Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

projektledning

Aktivitetsplanering, ekonomi och det personliga ledarskapet

Projekt blir en allt vanligare arbetsform inom många branscher. Tyvärr driver många företag projekt som förbrukar allt större resurser – utan att resultaten lever upp till förväntningarna. IHM Projektledning ger en bred, affärsmässig syn på projekt som arbetsmetod för att nå verksamhetens mål. Du får ökad kunskap om både teorier och metoder för att styra projekt och insikter om både gruppdynamik och ledarskap i projekt.

Teori varvas med praktisk tillämpning och träning, som utvecklar dina personliga färdigheter och ditt ledarskap.

Efter utbildningen IHM Projektledning skall du kunna:

  • Använda projektprocessmodellen
  • Planera och driva projekt
  • Kvalitetssäkra projekt
  • Förstå samspelet i projektform
  • Leda och styra projekt
  • Presentera rapporter

 

IHMs projektledarutbildning ger dig praktisk erfarenhet av projektledning i ett skarpt projekt. Utbildningen i projektledning ger dig även kompetens i ledarskaps- och relationsfrågor i samband med projekt, genom bland annat upplevelsebaserade övningar. Undervisningen har en stark verklighetsförankring vilket gör att du kan använda din egen verksamhet eller annan extern uppdragsgivare som utgångspunkt för ett affärsprojekt under utbildningen.

För vem?

  • Projektledarutbildning för dig som vill utveckla din förmåga att driva projekt effektivt, såväl med avseende på planering och uppföljning som ledarskap inom projektet.
  • Projektledarutbildning för företag som vill utveckla förmågan hos talangfulla medarbetare att driva projekt som arbetsmetod för att effektivt nå företagets verksamhetsmål.
     
Innehållet kan även skräddarsys och utvecklas för företagsanpassat genomförande. 
STEFAN ANDERSSON
Viridis IT
Jag och två andra med samma synsätt hur man ska driva företag valde att dra igång Viridis IT. Vi har hela tiden följt de saker vi lärde oss på IHM, och det är ju egentligen inte några svåra saker. Hur man ska driva sina affärer, vilka kunder man ska välja, varumärkesbyggande och positionering osv. var saker jag lärde mig mycket om på IHM. Det har jag haft enormt stor nytta när vi byggt upp företaget. På IHM diskuterade och utbytte vi erfarenheter, såväl framgångar som misstag. För det har gått fantastiskt bra för oss.

 

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har en examen från gymnasieskola eller motsvarande. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet. Boka personligt möte för rådgivning.

Nivå och omfattning

Omfattning

IHMs projektledarutbildning löper över en termin och är förlagd till en eftermiddag/kväll per vecka. Utbildningen startar med teambuilding som löper över en helg. För mer detaljerad information om dagar och tider gör en intresseanmälan så berättar vi mer. 

Nivå

Certifikat IHM. Kan läsas som fristående certifikat eller som del av examen Marknadsekonom DIHM. Innehållet i utbildningen stödjer studier inför PMI och IPMA, men dessa certifieringar är fristående från examinationen i IHM Projektledning.

 

Tillval: IHM Mentor

För att få maximal utdelning av din utbildningssatsning kan du välja till en personlig mentor som hjälper dig att tackla dina utmaningar och säkertäller din personliga utveckling. IHM matchar dina behov med utbildade och erfarna mentorer.

Video

Upplägg

17 dagar med träffar en gång i veckan under en termin.

Investering

Utbildningsavgift: 57 900:-*
Anmälningsavgift: 2 500:-*
Litteratur ingår i utbildningspriset

* Vid privatfinansiering är priset inkl. moms. 
Vid företagsfinansiering är priset exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Linda
(4)
Upplevelsebaserad pedagogik som gör lektionerna både roliga och nyttiga. Underbara lärare!
Filip
(4)
Hög klass på undervisningen, uppdelad mellan två lärare. Den ena är psykolog och lyfter därmed fram den aspekten. Den andre fokuserar mer på metodik kring projektledning. Båda har lång praktisk erfarenhet av projektledning. Lokalerna är fräscha och välutrustade med hjälpmedel som projektorer, tavlor etc. Övningar blandas med teori. Man ha...
Visa mer

IHM Business School

IHM Business School

Mitt i näringslivet

Ju högre tempo som präglar förändringarna i vår omvärld, desto mer behövs IHM. Utveckling kräver utveckling, och den allra största utmaningen är att lära av och lära nytt. På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker...


Läs mer om IHM Business School och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

IHM Business School

Norra Vallgatan 102
21121 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Projektledning
Kursrecensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 13 recensioner
Alla recensioner för arrangören