Visa utbildning.se som: Mobil

Personligt Ledarskap

IHM Business School
Kort om utbildningen
8 dagar
59 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Göteborg, Malmö, Stockholm

Kursbeskrivning

utbildning ledarskap

En egen plattform för effektivt ledarskap

Tider av snabb förändring ställer höga krav på företagets ledarskap. Genom IHM Personligt Ledarskap utvecklar du - med stöd av en mentor - en egen plattform för effektivt ledarskap som utgår från dina personliga förutsättningar och möter organisationens krav.

IHM Personligt Ledarskap utvecklar din förmåga att:

  • Leda dig själv genom ökad självinsikt, tydlighet och handlingskraft.
  • Utöva Situationsanpassat Ledarskap.
  • Kommunicera tydligt och inse dialogens kraft.
  • Ge effektiv feedback på rätt sätt.
  • Förstå och hantera de organisatoriska förutsättningarna för ledarskapet.
  • Skapa förståelse, engagemang och motivation för kontinuerlig utveckling.
 

I slutändan är det din enhets förmåga att leverera förväntade resultat till organisationen som avgör din framgång. För att lyckas som ledare krävs det därför god självinsikt och respekt för de människor du ska leda. Du måste också förstå de organisatoriska förutsättningarna för ditt uppdrag som ledare. Eftersom de organisatoriska och individuella förutsättningarna för ett ledaruppdrag varierar kraftigt från situation till situation, är det viktigt att du skapar en agenda för hur du personligen ska möta utmaningarna i din organisation.

IHM Personligt Ledarskap ger tillgång till en personlig mentor under och efter utbildningen. En central komponent i utbildningen utgörs av de PM som redovisar dels dina personliga egenskaper, drivkrafter och mål-sättningar, dels den handlingsplan som ska ligga till grund för din fortsatta utvecklingsprocess som ledare.

Innehållet kan även skräddarsys och utvecklas för företagsanpassat genomförande. 

Citat PLANNA-CARIN BERGGREN

Mundipharma

IHM Personligt Ledarskap gav mig bättre självinsikt om hur jag är som person och som chef. Det var en av de saker jag verkligen ville även om jag inte kunde sätta fingret på det innan utbildningen. Det förstärktes också av samarbetet med mentorn. Under utbildningen var det tillåtet att lägga mycket fokus på sig själv – ett bra sätt att utvecklas och att samtidigt få feedback från andra i den processen var mycket givande.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För dig som vill utveckla ditt personliga ledarskap gentemot medarbetare och arbetsgrupper så att effekten av det egna ledarskapet ökar.

För företag som vill öka medarbetarnas motivation och effektivitet genom att utveckla och ta ansvar för företagets ledarskap utifrån ledarnas personliga förutsättningar
 
 

Nivå och omfattning

Kursen hålls under 8 dagar under en termin. Ca 3 veckor innan startdatum ska ett personlighetstest besvaras digitalt av deltagare.

Video

Investering

Utbildningsavgift: 59 000:-*
Anmälningsavgift: 2 500:-*
Litteratur ingår i avgiften.

* Vid privatfinansiering är priset inkl. moms.
Vid företagsfinansiering är priset exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Personligt Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.

Bengt
(5)
Kombination av teori, praktiska övningar och reflektion gav mig mycket att arbeta med i min personliga och ledarskapsmässiga utveckling.
osten
(4)
Mycket bra utbildning, som gav mig nätverk för livet. Den personliga mentorn var perfekt avvägd för mina mål och mitt syfte med utbildningen.

IHM Business School

IHM Business School

Mitt i näringslivet

Ju högre tempo som präglar förändringarna i vår omvärld, desto mer behövs IHM. Utveckling kräver utveckling, och den allra största utmaningen är att lära av och lära nytt. På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker...


Läs mer om IHM Business School och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

IHM Business School

Norra Vallgatan 102
21121 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 13 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar