Visa utbildning.se som: Mobil

IHM Säljledning

IHM Business School
Kort om utbildningen
7 dagar
47 900 - 49 900 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning

I de mest framgångsrika företagen bidrar alla till affären. Men generellt sett är det bara 40% av säljarna som når sina mål. IHM Säljledning är en bred och praktisk utbildning för dig med tydligt ansvar att leda säljare i roller som försäljningschef, säljledare/-coach, marknadschef med säljledningsansvar, VD för säljbolag, eller kvalificerad säljare/KAM med ansvar för externa säljkanaler. Programmet syftar till att utveckla säljledarens specifika kompetenser - att utveckla teamet och säljkulturen samt att bidra med en struktur för deras arbete. Du får kunskaper och redskap för att optimera dina säljresurser och leda säljteamet mot bättre resultat.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om IHM Säljledning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

IHM Business School

IHM Business School

Mitt i näringslivet

Ju högre tempo som präglar förändringarna i vår omvärld, desto mer behövs IHM. Utveckling kräver utveckling, och den allra största utmaningen är att lära av och lära nytt. På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker...


Läs mer om IHM Business School och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

IHM Business School

Norra Vallgatan 102
21121 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera IHM Säljledning!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 13 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar