Visa utbildning.se som: Mobil

Growth & Marketing Strategy

IHM Business School
Kort om utbildningen
18 veckor
59 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-04-07 - Distans
Distans, Stockholm
Öppen utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
59 900 SEK
2021-04-07

Stockholm
59 900 SEK
2021-09-07
 Growth & Marketing Strategy

Kursbeskrivning

Growth & Marketing Strategy

För dig som vill utveckla din förmåga att utforma och genomföra en marknadsstrategi med inriktning på tillväxt. IHM Growth & Marketing Strategy riktar sig till dig som är på väg in i, eller är placerad i, en ansvarsbefattning inom organisationens affärsledning, marknads- eller produktfunktion. En befattningsnivå som förutsätter en djup förståelse för hur varumärken konkurrerar med varandra inom en produktkategori och för vad som får varumärken att växa.

För att känna trygghet, självförtroende och snabbare kunna prestera i rollen behöver du utveckla dina kunskaper och färdigheter inom varumärkes- och produkt-/tjänsteutveckling. Du behöver stärka din förmåga att ge de aktiviteter och projekt som sker i och utanför organisationen, en inriktning och koordinering som leder till en sammanhållen och konsekvent genomförd marknadsstrategi för produktkategorin. En marknadsstrategi som skapar tillväxt och är affärsmässigt hållbar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

RESULTAT EFTER UTBILDNINGEN

Utbildningen ger dig kompetens att självständigt och tillsammans med övriga funktioner inom företaget, utveckla och genomföra en marknadsstrategi för en produktkategori.

  • Du lär dig att, utifrån företagets affärsutmaning i produktkategorin, skapa en relevant inriktning och omfattning av det arbete som krävs för att skapa en sammanhållen och konsekvent genomförd marknadsstrategi.
  • Du lär dig analysera och bedöma en marknadsstrategis genomförbarhet med hänsyn till affärsnytta och risk för organisationen.
  • Du lär dig att, utifrån ett helhetsperspektiv på varumärkes- och produkt-/tjänsteutveckling, analysera, bedöma och hantera komplexa företeelser, frågeställningar och situationer som uppkommer under arbetet med att utveckla och genomföra en marknadsstrategi inom både B2C och B2B.
  • Utbildningens läranderesultat ingår som tre delkvalifikationer på SeQF 6 nivå i studiegången mot Marknadsekonom DIHM.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Growth & Marketing Strategy, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

IHM Business School

Mitt i näringslivet

Ju högre tempo som präglar förändringarna i vår omvärld, desto mer behövs IHM. Utveckling kräver utveckling, och på IHM Business School erbjuder vi affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång. Vi erbjuder ett brett utbud av...


Läs mer om IHM Business School och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

IHM Business School

Norra Vallgatan 102
21121 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Growth & Marketing Strategy!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 13 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Growth & Marketing Strategy från IHM Business School, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar