Inga recensioner än

Hållbarhet och Riskhantering – med EU taxonomin

Pris
27 000 SEK exkl. moms
Pris
27 000 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Programmets utgångspunkt är en kombination av det senaste inom riskhantering med de framväxande kraven på företag och organisationer att både bidra till att minska sin egen påverkan på klimatet samtidigt som man bidrar till att andra aktörer gör detsamma. Inom TCFD – Task force on Climate Related Financial Disclosure är en av utgångspunkterna riskbedömningar, och flera delar inom Taxonomin inkluderar riskanalyser och väsentlighetsanalyser i flera olika steg. Riskbedömningar och riskhanteringen blir genom dessa nya ramverk och regleringar allt viktigare ur både ett strategiskt och operativt perspektiv. Genom riskanalyser vägleds organisationer i arbetet med att identifiera klimatrelaterade finansiella risker och möjligheter, och vägleds i att bedöma vilka implikationer klimatförändringarna har på verksamheten. Programmet startar med ett kortare live onlinemoment och avslutas med två dagar i sal i Stockholm.

Pris:

27 000 SEK (exklusive moms)

Målgrupp

Viktiga målgrupper är de som arbetar inom hållbarhet, riskhantering, redovisning, ekonomi, strategi, och övriga som på olika sätt arbetar med eller kommer i kontakt med de framväxande regelverken. Utbildningen kan genomföras utan förkunskaper men erfarenhet från tidigare arbete kommer att underlätta lärandet.

Tid & plats

Stockholm och online 2 dagar 2022

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hållbarhet och Riskhantering – med EU taxonomin , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)
Sveavägen 65 (Box 45180)
104 30 Stockholm

Vässa dina specialistkunskaper hos försäkringsbranschens mest erfarna och självklara utbildningspartner

IFU är Sveriges ledande leverantör av utbildning för yrkesverksamma inom försäkring, finans, compliance och risk management. Hos oss kan du gå allt från mer omfattande diplomeringsprogram och kortare specialistutbildningar samt även e-learningmoduler. Vi erbjuder både öppna program och anpassade lösningar...

Läs mer om IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL) och visa alla utbildningar.

Highlights