Inga recensioner än

Diplomerad AML Specialist

Pris
54 000 SEK exkl. moms
Pris
54 000 SEK exkl. moms
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Detta program fokuserar på hanteringen av att på riktigt bekämpa penningtvätt (AML) och terrorfinansiering (CTF) och är ett unikt tillfälle för dig att fördjupa dina kunskaper med utgångspunkt i var företag och organisationer bör befinna sig idag i denna hantering, utifrån en vid internationell utblick. Du och din organisation kommer att få viktiga verktyg att bekämpa denna brottslighet där du även kommer kunna förstå, tillämpa och förklara vad som menas med ett riskbaserat arbetssätt. Samtidigt får du ett kvitto på att du uppfyller kraven på utbildning och kompetens vilka hela tiden är färskvara där du kommer att ges den senaste och mest aktuella i best practice relaterade övningar. Syftet med programmet är att både bredda och fördjupa din befintliga kunskapsbas och skapa förutsättningar för att utveckla och implementera strategier i ditt och din organisations arbete mot penningtvätt. En stor del av programmets innehåll kommer att utgå ifrån och problematisera kring olika utmaningar.

Pris:

54 000 SEK (exklusive moms)

Målgrupp

Programmet passar alla som arbetar i branscher som lyder under penningtvättslagstiftningen.

Kursinnehåll

Lagstiftning

Marknader/Kunder

Riskhantering

Implementering

Styrning

Best practice/Slutsatser

Mm

Tid & plats

Stockholm och online, 6 dagar 2022

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad AML Specialist , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL)
Sveavägen 65 (Box 45180)
104 30 Stockholm

Vässa dina specialistkunskaper hos försäkringsbranschens mest erfarna och självklara utbildningspartner

IFU är Sveriges ledande leverantör av utbildning för yrkesverksamma inom försäkring, finans, compliance och risk management. Hos oss kan du gå allt från mer omfattande diplomeringsprogram och kortare specialistutbildningar samt även e-learningmoduler. Vi erbjuder både öppna program och anpassade lösningar...

Läs mer om IFU (En del av SSE Executive Education, tidigare IFL) och visa alla utbildningar.

Highlights