Tribologi - företagsanpassad utbildning

Idhammar , Rikstäckande
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Rätt smörjning innebär att alla som smörjer måste ha kunskap om:

  • olika slitagetyper och smörjtillstånd.
  • olika smörjmedelsegenskaper.
  • hur man bestämmer smörjintervall och
  • rätt smörjmedelsmängd.

Utvecklingen inom industrin går mot allt mer komplexa och effektiva maskiner, som är känsligare för minsta störning. Statistik visar att en stor mängd fel har sin orsak i bristande eller felaktig smörjning.

Att smörja för lite, för mycket eller med ett felaktigt smörjmedel kan få stora konsekvenser. Alla som arbetar med smörjning, operatören som utför den dagliga smörjningen, mekanikern eller elektrikern som smörjer vid reparationer eller renoveringar, smörjaren samt produktions- och underhållsteknikern måste ha kunskap om detta.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Tribologi - företagsanpassad utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...

Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Highlights