Visa utbildning.se som: Mobil

Produktionsledarskolan

Idhammar
Kort om utbildningen
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Att driva och utveckla produktionen kräver allt mer när allt högre krav ställs på mer, bättre och billigare. En effektiv produktion kräver struktur och systematik samt en ledning som på alla nivåer i organisationen fungerar som en förbättringsledning. Produktionsledarskolan ger nyckelpersoner inom produktion metoder, verktyg och kunskap till att bättre förstå förlusterna i sin utrustning. Deltagarna får dessutom praktisk träning och upplärning för att kunna göra något åt förlusterna, reducera dem! 

Vem bör delta?

Produktionsskolan är framtagen för att ge teoretisk kunskap och praktisk erfarenhet till de som har ledarbefattningar inom produktion. Inom underhåll och teknikavdelningar passar den utmärkt för personal som aktivt jobbar med att stötta produktionsenheterna. Kursen ger också en plattform för att driva systematiskt förbättringsarbete på ett strukturerat och tydligt sätt såsom t.ex. TPM och LEAN. För dig som arbetar i operativ ledning eller som ansvarig för metoder och verktyg kommer denna kurs ge dig en mycket god utgångspunkt för det fortsatta arbetet med produktionseffektiviseringar. Kursen lägger största vikt på praktiskt användande av metoder och verktyg i produktion.

Om kursen

Kursen är förlagd på ett värdföretag, vilket innebär att vi jobbar med skarpa och verkliga fall. Uppgifterna genomförs i fasta grupper under veckan. Utöver de praktiska verktygen får deltagarna, i och med de krävande praktiska uppgifterna, erfarenhet av att leda en grupp och gruppdynamik. Uppgifterna presenteras löpande under veckan för att under sista dagen presentera gruppens resultat inför fabrikens ledning. Sista kursdagen genomförs även en skriftlig tentamen för att säkra kvaliteten och lärandet på kursen. Slutligen gör deltagarna en plan för tre månader framåt om vad de skall få till i sin egen vardag kopplat till de metoder och verktyg de lärt på kursen. Dessa följs upp av kursledningen efter kursen. Välkommen!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Produktionsledarskolan, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Idhammar


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Produktionsledarskolan!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 673 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Produktionsledarskolan från Idhammar , fyll i dina uppgifter: