Visa utbildning.se som: Mobil

Pneumatik (intern)

Idhammar
Kort om utbildningen
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Pneumatik är idag mycket vanligt på våra maskiner. Som regel används elektromekanisk styrning men även pneumatisk styrning förekommer. Att förstå båda dessa systems uppbyggnad och arbetsprincip är lika viktigt för reparatörer som för maskinoperatörer. Kursen startar med förståelse för de olika
grundkomponenterna i ett pneumatiksystem. Vi får i kursen lära oss det symbolspråk som används på ventiler och hur du felsöker.

En stor del av tiden arbetar vi praktiskt med uppbyggnad av ett pneumatiksystem som vi tillsammans kör med olika hastighet, tryck och flöden. Cirka halva tiden används till praktiska övningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Pneumatik (intern), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Idhammar

Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Pneumatik (intern)!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 593 recensioner.
Alla recensioner för arrangören