Inga recensioner än

Planering och schemaläggning 1

Idhammar , Rikstäckande
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Det krävs att planering och beredning fungerar bra för att få en hög effektivitet i underhållet. En bra planering bygger på och skapar ett gott samarbete mellan produktion och underhåll. Vidare får den som är duktig på att planera ett jämnt resursutnyttjande och en bra avvägning mellan egen och inhyrd personal. Beredningen måste fungera om arbetet ska löpa smidigt och effektivt. Beredningen har som mål att säkra att rätt resurs, rätt material och rätt information är på plats när arbetet påbörjas. 

Denna kurs ger de nödvändiga grunderna i planering och beredning och vänder sig till den personal som aktivt och ofta arbetar med planering och beredning oavsett om man är utförare eller har en specialiserad roll.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Planering och schemaläggning 1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...

Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Highlights