Logisk felsökning - företagsanpassad utbildning

Idhammar , Rikstäckande
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Produktionsutrustningar blir alltmer komplexa med ökande felsökningstider som följd. Samtidigt ställs det allt högre krav på tillgängligheten. I denna kurs lär du dig att, på ett genomtänkt och snabbt sätt, utnyttja de kunskaper du har om utrustningen för att åtgärda fel. Att förstå orsaken till att en utrustning får störningar är en förutsättning, både för att göra rätt åtgärd och för att förhindra att felet uppstår igen.

För att lyckas med felsökning varje gång och att göra det snabbt, krävs en bra metod av felsökaren. Kursen lär ut felutvecklingsteori, hur man löser problem, ser till att problemen inte upprepas, riskanalys och hur man samlar rätt information. Teoretiska genomgångar varvas med praktiska övningar och deltagaren övar på problem från den egna arbetsplatsen.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Logisk felsökning - företagsanpassad utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 3,9

Baseras på 77 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
15 nov 2016

5 av 5

5/5
Kursdeltagare
15 nov 2016

5 av 5

5/5
Kursdeltagare
15 nov 2016

5 av 5

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...

Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Highlights