Visa utbildning.se som: Mobil

Logisk felsökning

Idhammar
Kort om utbildningen
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Produktionsutrustningar blir alltmer komplexa med ökande felsökningstider som följd. Samtidigt ställs det allt högre krav på tillgängligheten. I denna kurs lär du dig att, på ett genomtänkt och snabbt sätt, utnyttja de kunskaper du har om utrustningen för att åtgärda fel. Att förstå orsaken till att en utrustning får störningar är en förutsättning, både för att göra rätt åtgärd och för att förhindra att felet uppstår igen.

För att lyckas med felsökning varje gång och att göra det snabbt, krävs en bra metod av felsökaren. Kursen lär ut felutvecklingsteori, hur man löser problem, ser till att problemen inte upprepas, riskanalys och hur man samlar rätt information. Teoretiska genomgångar varvas med praktiska övningar och deltagaren övar på problem från den egna arbetsplatsen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Logisk felsökning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 3,9

Baseras på 77 recensioner.

Kursdeltagare
Kursdeltagare
Kursdeltagare

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Idhammar


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(3,9)
Baseras på 77 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 673 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Logisk felsökning från Idhammar , fyll i dina uppgifter: