Du har fortfarande chansen att ta del av Upskill & Reskill 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Öppet till 26 januari 23.59

Hydraulik - grundkurs

Idhammar
Kort om utbildningen
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Hydraulik är idag en standardkomponent i produktionen. Få känner dock till dess uppbyggnad och arbetssätt. Att känna till hydraulikens uppbyggnad och dess olika delkomponenter är direkt avgörande för driftsresultatet.

Vi skaffar oss i kursen kunskaper om uppbyggnad, arbetssätt, symboler och felsökningsmetoder. Kursen ger många viktiga hydraulkunskaper och handlar om hur man arbetar ”säkert”.

Som internkurs startar kursen med en förstudie på en halv dag för att kursledaren skall kunna sätta sig in i vilken typ av system som används på ert företag.
Cirka halva tiden används till praktiska övningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Hydraulik - grundkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Idhammar


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Hydraulik - grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 673 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hydraulik - grundkurs från Idhammar , fyll i dina uppgifter: