Visa utbildning.se som: Mobil

Förråd (intern)

Idhammar
Kort om utbildningen
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Ett fungerande förråd är en förutsättning för att utrustningen skall kunna åtgärdas effektivt. För att få ett fungerande förråd som är lättarbetat måste man känna till de viktigaste grunderna i förrådshållningen. För att uppnå en bra förrådshållning måste förrådspersonalen:
· känna till hur underhållet och andra
förbrukare arbetar
· veta vilka krav på service som ställs
· känna till krav på förvaring och hantering
· ha komponentkännedom
· veta hur man organiserar det dagliga arbetet i ett förråd, så att artiklarna är lättåtkomliga

Förrådspersonalens arbetsuppgifter är inte enbart att ge service mot kunder inom företaget, de skall även ha förståelse för och kunskap om de artiklar som lagerhålls. Förrådets ekonomiska betydelse har aktualiserats, inte bara ur kapitalbindningssynpunkt utan även ur ”materialförstörelsesynpunkt”.
Förvarar och hanterar vi våra artiklar på rätt sätt, så att de är som nya då de skall tas i bruk i anläggningen? Kraven på kvalitet vid förrådshållningen ökar, inte minst när det gäller el- och elektronikkomponenter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Förråd (intern), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Idhammar

Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Förråd (intern)!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 593 recensioner.
Alla recensioner för arrangören