Visa utbildning.se som: Mobil

Ekonomi och retorik för strategisk underhållsutveckling

Idhammar
Kort om utbildningen
5 dagar
26 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 07 okt 08 okt 15 dec 16 dec 17 dec - Bro
Öppen utbildning
   
Bro

Kursbeskrivning

Utbildningen syftar till att öka Underhållsledningens förmåga att formulera och argumentera för ekonomiskt hållbar underhållsutveckling. Under utbildningen arbetar vi med metoder och strategier för hur man skall lägga fram underhållsutveckling som ett businesscase. Att kunna argumentera för och få högsta ledningens förståelse och medhåll för att genomföra utvecklingsprogram för driftsäkerhet och underhåll. Med inriktning underhåll och industriella anläggningstillgångar är detta en utbildning som kommer att stödja underhållsanvariga och underhållschefer i arbetet med att driva frågor som resulterar i hög anläggningseffektivitet, bevarande av anläggningskapital, hållbarhet och minimerade risker i verksamheter av olika slag.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktas till ledning och personal inom ledande befattningar såsom: Underhålls- och produktionsledning och anläggnings- och driftsäkerhetsansvariga. Vi tror att denna utbildning utgör en naturlig fortsättning på vår certifieringskurs ”Att leda och utveckla underhållet” eller annan liknande utbildning. Vi ser gärna att deltagaren har några års erfarenhet av att leda underhållsverksamhet eller liknade befattning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ekonomi och retorik för strategisk underhållsutveckling, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ekonomi och retorik för strategisk underhållsutveckling!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 672 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ekonomi och retorik för strategisk underhållsutveckling från Idhammar , fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar