Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Beredning och planering 2 (intern)

Idhammar
Kort om utbildningen
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Projekt kan variera i omfattning, innehåll och komplexitet. Det kan handla om allt från en ny bilmodell till att förbättra en produktionslinje. Även om projekt kan vara så olika måste ändå alla deltagare i varje projekt ha den tekniska kunskap som behövs, kombinerat med kunskaper om hur ramar för fastställd tid, budget och resultat skall klaras. Det finns en rad olika modeller för att driva projekt och många företag har regelverk som beskriver detta. Ändå finns det ett antal gemensamma drag som beskrivs nedan. Vi går igenom de verktyg som behövs för att definiera, planera och genomföra ett projekt. Det innebär att lära sig att:

  • göra en kravspecifikation, definiera mål och avgränsningar
  • skapa en WBS (Work Breakdown Structure)
  • kalkylera resurser och kostnader
  • skapa ansvarsfördelningsmatris
  • planera projektet
  • göra riskanalyser
  • följa upp projektet och åtgärda avvikelser
  • organisera och leda projekt
  • samverka i projektgrupper på olika sätt
  • använda datorverktyg som stöd

Utbildningen börjar med att använda nuvarande arbetssätt på ett förberett exempel. Därefter lär sig deltagarna teorin för de olika verktygen varvat med övningar. Deltagarna överför sedan kunskapen på egna pågående eller planerade projekt.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Beredning och planering 2 (intern), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Idhammar


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Beredning och planering 2 (intern)!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 672 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar