Planering och schemaläggning 2 - företagsanpassad utbildning

Idhammar , Rikstäckande
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Steget från att planera löpande jobb till ett stopp med flera yrkesgrupper, fler tekniker än vanligt, säkerhet, krav på stopptid och att man kan starta enligt plan ställer andra krav på planering än den vanliga löpande planeringen. Är det dessutom ett årligt stopp blir skillnaden oftast ännu större. Kursen syftar till att lära sig en arbetsmetodik för stopplanering och planering av större underhållsarbeten genom att samla in behoven systematiskt och ta ett helhetsgrepp på säkerhet, ekonomi, teknik, stopptid och planering för att säkra ett fungerande genomförande. 

  • Genomgång av faserna i stopplanering 
  • Genomgång av förberedelsefasen 
  • Fördjupning av förberedelsefasen 
  • Stoppadministration 
  • Stoppledning 
  • Fördjupning av planeringsfas 
  • Genomförandefas, fördjupning 

Utbildningen genomförs som en tre dagar lång klassrumsutbildning. Vi varvar föreläsningar med diskussioner, grupparbeten och praktiska övningar. Först förberedda övningar sedan arbete med egna exempel.

Målgrupp

All personal som leder eller deltar i stopplanering har nytta av denna kurs.

Övrig information

När våra utbildningar anpassas mot ett företag kan både utbildning och material styras efter verksamhetens behov och dessutom genomföras på plats på anläggningen. Våra företagsanpassade utbildningar kan levereras i klassrum, på plats hos er eller på distans.

Kursens mål

Förstå varför planerade stopp behövs. Förstå teorin bakom att driva små och stora anläggnings stopp och hur det går till i verkligheten med hjälp av kursledare med bred erfarenhet av stopplanering.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Planering och schemaläggning 2 - företagsanpassad utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...

Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Highlights