Visa utbildning.se som: Mobil

Beredning och planering 1 (intern)

Idhammar
Kort om utbildningen
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Det krävs att planering och beredning fungerar bra för att få en hög effektivitet i underhållet. En bra planering bygger på och skapar ett gott samarbete mellan produktion och underhåll. Vidare får den som är duktig på att planera ett jämnt resursutnyttjande och en bra avvägning mellan egen och inhyrd personal. Beredningen måste fungera om arbetet ska löpa smidigt och effektivt. Beredningen har som mål att säkra att rätt resurs, rätt material och rätt information är på plats när arbetet påbörjas. 

Denna kurs ger de nödvändiga grunderna i planering och beredning och vänder sig till den personal som aktivt och ofta arbetar med planering och beredning oavsett om man är utförare eller har en specialiserad roll.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Beredning och planering 1 (intern), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Idhammar

Klarabergsviadukten 63
111 64 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Beredning och planering 1 (intern)!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 593 recensioner.
Alla recensioner för arrangören