Visa utbildning.se som: Mobil

Att leda och utveckla underhållet

Idhammar
Kort om utbildningen
2 dagar
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Att förvalta utrustning och anläggningar för att hålla dessa på en oförändrad teknisk nivå räcker inte. Idag krävs att produktions- och underhållsorganisationerna klarar att utveckla sina arbetssätt, metoder och själva produktionsanläggningen för att skapa effektiva anläggningar. Deltagarna ska efter genomförd kurs ha kunskaper för att leda och utveckla driftsäkerhets- och underhållsverksamheten på det egna företaget.

Utbildningen ger deltagarna möjlighet att lära sig metoder och angreppssätt för att öka företagets produktivitet och kostnadseffektivitet. Deltagarna ska också ha fått den undervisning som behövs för att utföra den tentamen som genomförs för EFNMS certifierad expert inom underhållsledning.

Kursen bygger på föreläsningar och teoretiska studier varvat med praktiska tillämpningar av det område som studeras. Deltagarna kommer att få ta del av föreläsningar av erkända experter inom de olika områden som avhandlas.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Att leda och utveckla underhållet , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Idhammar


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Att leda och utveckla underhållet !

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 673 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Att leda och utveckla underhållet från Idhammar , fyll i dina uppgifter: