Visa utbildning.se som: Mobil

Asset Management

Idhammar
Kort om utbildningen
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Asset Management är ett sammanhållet och strukturerat arbetssätt för förvaltning av anläggningstillgångar under hela livscykeln. Det omfattar ett stort antal processer, kompetensområden, verktyg och information som alla skall samverka. Exempel är investeringsplanering, riskhantering, drift och underhåll men även ledarskap, kultur och beslutsprocesser. Sedan 2014 finns en standard, ISO 55000, för Asset Management.

Många organisationer har stora anläggningsvärden, ofta är värdet på företagets anläggningstillgångar mer än 50% av företagets totala värde. Kassaflödet är i flera organisationer över 90% beroende av företagets anläggningstillgångar. Asset Management omfattar ett stort antal processer, kompetensområden, verktyg och information som alla skall samverka på ett bra sätt. Exempel på kompetensområden är investeringsplanering, riskhantering, drift och underhåll men även ledarskap, kultur och beslutsprocesser. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Asset Management, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Idhammar


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Asset Management!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 673 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Asset Management från Idhammar , fyll i dina uppgifter: