Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
1 dag
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Ordning och reda ökar både effektiviteten i företaget såväl som säkerheten på arbetsplatsen. I många organisationer lägger man tid på att leta efter olika saker som man behöver för att göra sitt arbete. Exempelvis kan det vara verktyg, instruktioner, material, datafiler. I de lokaler och i de maskiner som används kan det  vara smutsigt och rörigt vilket ökar skaderisken både för människor och maskiner. Nedsmutsning kan öka slitaget på maskinerna och kan även dölja fel t.ex. oljeläckage.

En ren välstädad och välordnad anläggning kan ge många fördelar: Högre säkerhet, ökad produktivitet, ökad kvalitet och driftsäkerhet och ökad trivsel samt ett bättre intryck för besökare och kunder som besöker anläggningen.

Vi hjälper många kunder med att förbättra sin ordning och reda i verksamheten. Vi använder 5S för detta, det har visat sig att metoden fungerar om införandet bedrivs på ett styrt och planerat sätt. Att införa 5S är ingen projekt med start och stopp det är en varaktig förändring som på sikt skall leda till ändrat synsätt och en ordningsinriktad kultur.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om 5S, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Idhammar

Idhammar är ett ledande kunskapsföretag inom produktion, underhåll och Asset Management. Våra tjänster syftar till att utveckla våra kunders värdeskapande processer inom ramen för produktion, underhåll och Asset Management. Det gör vi genom utbildningar, konsulttjänster och resursförstärkning. Våra kompetenshöjande utbildningar...


Läs mer om Idhammar och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Idhammar


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera 5S!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 672 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen 5S från Idhammar , fyll i dina uppgifter: