Visa utbildning.se som: Mobil

SPIN Selling - Säljträning

Huthwaite
Kort om utbildningen
3 dagar
20 000 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Malmö, Stockholm
Svenska

Kursbeskrivning

SPIN® Säljträning


Världens bäst validerade säljmetod SPIN® Selling. Resultaten talar för sig själv, ökad försäljning, ökad kundlojalitet och B2B försäljning med kunden i fokus.

Träningskursen tar sin utgångspunkt i de beteenden som effektiva och framgångsrika B2B säljare använder för att upptäcka och utveckla  kundens behov. Under träningen får du steg för steg lära dig dessa beteenden och dessutom träna dem i realistiska rollspel och övningar.

Du lär dig att bygga värde genom konkurrensmässiga fördelar, minimera antalet invändningar samt hur man presenterar lösningar med största möjliga påverkan för kunden.

Spin Säljmetod

Målgrupp

Säljchefer, Kundansvariga, Key Account Managers, Säljspecialister, och Konsulter som är involverade i komplexa affärsrelationer.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om SPIN Selling - Säljträning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Huthwaite

Huthwaite

Huthwaite – världsledande inom säljträning

Huthwaite är världsledande inom säljträning, säljutveckling och affärsmannskap. Vi finns idag representerade i över 30 länder och utbildar mer än 14 000 personer per år inom försäljning och förhandling.  Vi ha tränat organisationer i över 40 år och är experter...


Läs mer om Huthwaite och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Huthwaite

Gamla Brogatan 11
111 20 Stockholm

 Visa telefonnummer