Visa utbildning.se som: Mobil

Sagt av HumaNovas deltagare

Sagt av HumaNovas kursdeltagare:

Jag fick en konkret grund att stå på i mötet med klienter samtidigt som min egen kreativitet och vilja växte sig stark. Utbildningen på HumaNova fick mig att vakna och ta ansvar för mina egna känslor och behov."

Linda Örtengren, 40 år Stockholm
Gick Coach och Samtalsterapeut utbildningarna på HumaNova

 

När jag första gången steg in i de vackra välkomnande lokalerna var det som att komma hem. Här kunde jag vänta in min själ och utvecklas tillsammans med likasinnade som sökte en större mening och en stabilare plattform i livet. Jag upplevde också att hela jag fick plats – både kropp, själ, intellekt och ande. Blandningen av teori och praktik hjälpte mig att komma till nya insikter och få en större självkännedom. De upplevelsebaserade momenten hjälpte också till att förlösa och forma mig till den jag är idag. Jag återvänder med glädje till HumaNova eftersom skolan bjuder på ett sammanhang där jag känner mig trygg nog att kliva ur min bekvämlighetszon och utmana mig själv. En förutsättning för att växa och mogna som människa. Psykosyntesen har blivit ett förhållningssätt i livet och en värdefull hjälp i mitt eget klientarbete. Jag arbetar idag både som samtalsterapeut och coach i psykosyntesens anda. De insikter jag fått med psykosyntesens hjälp har gjort mig till en medvetnare och modigare människa. Något jag är djupt tacksam för."

Christel Dopping, 42 år Stockholm
Gick Samtalsterapeut utbildningen på HumaNova

 

HumaNova, mina lärare och kurskolleger har gett mig en unik möjlighet att upptäcka och undersöka min egen livsberättelse. För mig som pedagog och skolad i universitets- och skolvärldens förmedlingspedagogik blev HumaNovas upplevelsebaserade gruppdynamiska inlärning omvälvande men framförallt fördjupande.  

Jag kan fascineras av styrkan i den personliga psykosyntesprocessen när jag upplever den själv eller hos någon annan. Den erfarenheten har också inneburit ett utforskande av gränslandet mellan pedagogik och terapi – det är ett spännande ställe att befinna sig på! Men mest imponerad och berörd blir jag av den psykosyntesiska helhets synen på existentiellt helande och växande. Ibland lyckas jag använda min utökade självmedvetenhet även utanför min roll som terapeut. Då blir jag riktigt stolt. 

Jag använder och har stor nytta av verktyg och den psykologiska kunskapen. Jag tror att påbyggnaden till samtalscoach skulle vara givande att gå och så småningom vill jag nog gå en handledarutbildning också.”

Daniel Nordlund, 49 år Göteborg,
Gick Samtalsterapeut utbildningen på HumaNova

 

 Jag hade bestämt mig för att sadla om från IT-industrin och satsa på coachning av ungdomar i skolan och unga entreprenörer i näringslivet och letade efter en utbildning som inte bara var på ytan utan som gick på djupet psykologiskt.
Jag valde till slut HumaNova som överträffade alla mina förväntningar med råge. Den upplevelsebaserade utbildningen, "Bli den du är" är den bästa utbildning jag någonsin fått inom detta område.

Det som var otroligt starkt och gediget var bejakandet av att vi är mer än vår kropp, dvs andliga och kreativa med ett livssyfte, och att psykosyntesen verkligen förstärker och hjälper en att hitta svaren själv och ta vara på sin potential och vad man verkligen i djupet av sin själ vill. Helt fantastiskt och befriande! För mig personligen har det varit till stor glädje och nytta inte bara privat utan även i mitt dagliga arbete som ledare och ansvarig för att nå olika mål. Därutöver lärde jag mig flera jordnära metoder som stöttar mig i min roll som affärsförhandlare i olika situationer.

Sen sist men inte minst: En fantastisk och nu beprövad grund för min egen livsvision att stötta ungdomar att förverkliga sina drömmar och sprida glädje.”

Magnus Dahl, 51 år Sollentuna
Gick utbildningen för personlig utveckling ”Bli den du är” på HumaNovaLäs mer om HumaNova

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med HumaNova och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!