Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Nyfiken på dig själv

HumaNova
Kort om utbildningen
1 dag
680 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Hösten och våren - Stockholm
Göteborg, Lund, Stockholm
Kommande starter
Göteborg
680 SEK
Hösten och våren

Kursbeskrivning

En dag i personlig utveckling

Se dig själv med nya ögon. 'Nyfiken på dig själv' är en dag som kan inspirera dig till ett första steg mot att välja och vara något nytt.

Dagen börjar med att vi utforskar oss själva ur olika perspektiv. Vi bekantar oss med olika begrepp inom psykosyntes, som till exempel delpersonligheter.

Delpersonligheter är olika sidor av oss, eller roller, som vi går in i beroende på vem vi möter eller vad som händer just nu. Ibland händer det medvetet, ibland omedvetet. Vem väljer i ditt liv? Ju mer du blir medveten om dina delpersonligheter, desto mer kan du göra medvetna val.

En dag med fokus på bara dig

'Nyfiken på dig själv' är en inspirerande dag när du får utforska dina egna upplevelser och bli medveten om tankar du tänker, känslor du har och hur din kropp signalerar.  Helt enkelt en viktig dag med fokus på bara dig.

Vi utforskar viljans styrkraft och hur viljan kan användas för att ta oss vidare i livet mot det som innerst inne känns meningsfullt och som ger oss glädje. Du får praktiska verktyg och erfarenheter av att möta dig själv tillsammans med andra. Övningar och reflektioner anpassas efter deltagarnas antal.

Ett av dagens syfte är att du ska få uppleva dig själv tydligare och bli mer självmedveten. Ett annat är tydliggöra viljan genom psykosyntesens förhållningssätt, teorier och övningar.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Pris:

Privat
850 SEK inkl. moms
Företag
850 SEK exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Nyfiken på dig själv, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

HumaNova

HumaNova

HumaNova

På HumaNova har vi utbildningar både för dig som söker nya vägar i ditt yrkesliv och för dig som vill utvecklas som människa.  HumaNovas pedagogik bygger på ett öppet system utan dogmer. Vi arbetar upplevelsebaserat, vilket innebär att erfarenheter och...


Läs mer om HumaNova och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

HumaNova

Skeppsbron 32
111 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Nyfiken på dig själv från HumaNova, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Nyfiken på dig själv!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 13 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar