Visa utbildning.se som: Mobil

Utvecklande Ledarskap

Human Resource AB
Kort om utbildningen
4 dagar
16 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-04-01 - Göteborg
Öppen utbildning
   
Göteborg

Kursbeskrivning

Är det dags för dig att ta nästa steg i ditt ledarskap?
Utvecklande Ledarskap (UL) ger dig möjligheten och verktygen att effektivt utveckla ditt ledarskap, dina medarbetare och din organisation genom att arbeta med det som är viktigt på riktigt.

Aktuell forskning vad gäller ledarskap visar på att det Utvecklande Ledarskapet gör skillnad och ger dig som chef och ledare de förutsättningar du behöver för att utöva ett gott och framgångsrikt ledarskap.

Utvecklande ledarskap (UL) är försvarsmaktens svenska modell av ”transformational leadership”, en av världens mest omfattande ledarteorier. UL är också den ledarmodell som har den tydligaste påverkan på organisationens resultat och utvecklar beteenden som skapar motiverade medarbetare redo att ta ansvar. UL är också den ledarmodell som forskarna anser bäst kommer att möta nästa generations medarbetare – generation Y och Z.

Som ledare befinner du dig mitt i centrum där resultaten påverkas av mötet mellan uppgifter, mål, beslut, samarbete och relationer. Du behöver därför vara flexibel, kreativ, tålmodig, lyssnande och ödmjuk samtidigt som du måste vara handlingskraftig, målinriktad med en förmåga att se klart och fatta kloka beslut.  Fokus behöver ligga både på framtiden och det som händer i ett kortare perspektiv. Förutom det behöver du som ledare arbeta genom dem du leder genom att visa tillit, synliggöra, inspirera och motivera -   och det är just detta som definierar det Utvecklande Ledarskapets principer.

Utgångspunkten i utbildningen är att stärka ditt personliga ledarskap men också utöka din ledarskapsförmåga och handlingskraft gentemot medarbetare. Genom att lära mer om dig själv, reflektera och få användbara verktyg kommer detta leda till att dina medarbetare också utvecklas och göra dem mer beredda och rustade inför kommande framtida utmaningar.

Målgrupp

Alla chefer och ledare som vill utveckla sina ledarförmågor

Plats:

Centralt Göteborg

Upplägg

Upplägg

 • 360 graders feedback med Individuell återkoppling
 • Ökad förståelse för hur du påverkar medarbetarnas prestationsförmåga
 • Ledarskapsmodellen i teori och praktik
 • Ökad medvetenhet kring styrkor och utvecklingsområden
 • Ökad självkännedom och ökad självkänsla som ledare
 • En handlingsplan som säkerställer din fortsatta utveckling som ledare
 • Erfarenhetsutbyte

Kursen startar med tre heldagar och cirka en månade senare genomförs en fördjupningsdag (samtliga dagtid). Däremellan arbetar du med att implementera dina nya färdigheter i vardagen genom en konkret och individuell handlingsplan. Du får också ett individuellt uppföljningssamtal av en handledare i syfte att ytterligare stärka effekterna av ditt ledarskap.

Tid & plats

Datum                  

1-3 april

 • Dag 1: kl. 10-18
 • Dag 2: kl. 8.30-17
 • Dag 3: kl.8.30 -15

2 december

 • Dag 4: kl. 10-17

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utvecklande Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 15 recensioner.

Kursdeltagare
(5)
En fantastiskt bra utbildning med blandning av teori och praktik. Alla borde gå den. Tack Malin och Calle
Susanna Fonsell, enhetschef på FVP Migrationsverket
(5)
Helt rätt läge där jag står just nu, gick bra att gå efter IL, konkreta verktyg att använda i mitt ledarskap för att kunna utvecklas och växa. Bra kompetens, modellerna är bra, bra verktyg att lära känna sig själv
Kursdeltagare
(4)
4 av 5

Human Resource AB

Human Resource AB

Human Resouce AB

Human Resource AB startades 1983 av fil doktor Tina Eriksson och funnits på marknaden i över 30 år. Idag drivs företaget av Tina Eriksson som är VD och Malin Sjöberg som ansvarig konsultchef för företagets underkonsultsverksamhet och båda är idag...


Läs mer om Human Resource AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Human Resource AB

Ljusstöparegatan 7
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 15 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 107 recensioner.
Alla recensioner för arrangören