Video Content Creator

House of Minds, Distans
Längd
6 veckor
Längd
6 veckor
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Video

Kursbeskrivning

Digital Affärsutveckling

Gå onlineutbildningen Video Content Creator på House of Minds

Vad lär du dig på utbildningen Video Content Creator? Behovet av att kommunicera med film/video ökar lavinartat. Utmaningen kan vara att veta vilken film som ska göras och framför allt hur. Vart ska den distribueras och till vem? Utbildningen Video Content Creator syr ihop dessa utmaningar och ger dig en bred förståelse för hur du i din organisation eller företag kan skapa film som ger effekt för den avsedda målgruppen, vad som gör att du ska göra en film på olika sätt, hur du kan skala upp filmskapandet men ändå hålla nere budgeten. Från strategisk nivå via förståelsen för vad som ska skapas till hur filmerna ska produceras från start till mål.

Målgrupp

Vem ska gå utbildningen Video Content Creator?

Alla som vill ha mer film/video i sin kommunikation. Det kan vara internt, externt, utbildningar, kundtjänst, stöttning till sälj eller visa upp produkter på ett effektivt sätt. Den breda målgruppen är alla organisationers kommunikatörer, marknadsförare, säljpersonal, HR och ledning. Film är ett måste i dagens kommunikation men om du har utmaning att antingen komma igång eller skala upp produktioner på ett kostnadseffektivt sätt där du själv känner att du kan sitta i förarsätet så passar denna utbildning dig.

Kursinnehåll

  • Vad är styrkan med film – känsla! Hur förmedlas den?
  • Strategi – vilka typer av filmer att göra när, till vem och hur. Skapa din egna filmplan.
  • Filma med mobilen – Utsnitt, ljud och ljus
  • Redigering – vanligaste verktygen, hitta de verktyg som passar dig.
  • Slutprojekt – du skapar en egen film utifrån en del i filmplanen
  • Presentation – Delning av slutprojekten med feedback delat mellan deltagarna. (popcorn medtages)

Upplägg

Hur genomförs utbildningen Video Content Creator?

Denna utbildning är en diplomkurs som genomförs online under 6 veckor med frivilliga inspirationsträffar. Ca 3 lärarledda timmar per vecka spelas in och kan nås under hela utbildningen. Övrig studietid lägger du på eget lärande, projekt, dialoger och erfarenhetsutbyte. Vi vill att du deltar 80 % eller mer vid föreläsningar och grupparbeten. Föreläsningar (inspelade) och studiematerial finns tillgängligt för dig dygnet runt i ditt digitala klassrum.

Investering

14 900 sek inkl moms.
11 920 sek exkl moms

Kursledare

Christian Bagge

Christian Bagge

Christian Bagge är VD för Faye och har över 30 års erfarenhet av filmskapande inom reklamfilm, branding, events och internkommunikation. Christian har drivit bolag inom filmproduktion i drygt 20 år. Vidare är Christian föreläsare och skapare av filmprojekt på bl a Medieinstitutet och Berghs. Christian jobbar för att göra ungas röst hörd genom filmskapande och filmkommunikation.

Diplomering eller certifiering

Efter godkänd kunskapskontroll får du ett diplom som bevis för din nya kompetens. Självklart är vi också gärna din referens inom området om du vill det.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Video Content Creator , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner
Skriv en recension
5/5
Lena Haraldsson
16 mar 2023
Bra utbildning för yrkesverksamma kommunikatörer!

Mkt bra utbildning som ger en helhetsförståelse för hur man bäst kommunicerar med film och hur man anpassar film för rätt målgrupp.

5/5
Alex
24 mar 2022
Pedagogisk föreläsare!

Joakim är en toppenföreläsare som verkligen är pedagogisk. Jag rekommenderar kursen till alla som vill lära sig mer om digitala affärer av kursledare med lång erfarenhet!

5/5
Christian Tamker Nordstedts Juridik AB
24 mar 2022
Lärt mig att lära mig av mina kunder

Affärsutveckling handlar om att prata med kunder på ett djupare plan och det sker allt mer digitalt och det går fort. Joakim har lär mig att tänka som en människa även i mitt di...

Visa mer
House of Minds
Esen
Johannesfredsvägen 5
168 69 Bromma

House of Minds - ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas. I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika...

Läs mer om House of Minds och visa alla utbildningar.

Highlights