Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Unreal Engine Creator

House of Minds
Kort om utbildningen
20 veckor
20 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-03-07 - Distans
Sista ansökan: 2023-03-01
Onlineutbildning
Distans, Rikstäckande
Svenska, Engelska

Video

Unreal Engine Creator

Kursbeskrivning

Lär dig spelutveckling genom onlineutbildningen Unreal Engine Creator

Vad lär du dig under utbildningen Unreal Engine Creator?

Spelutbildningen “Unreal Engine Creator” är en diplomkurs online under 20 veckor med 50% studietakt. Du lär dig spelutveckling och speldesign i spelmotorn Unreal Engine. Du får kompetens att skapa en digital upplevelse i den moderna spelmotorn Unreal Engine 4. Du utvecklar dina kunskaper inom visuell programmering, design av intresseväckande spellogik och uppslukande spelupplevelser. Du lär dig också jobba som en del av ett modernt spelteam med skarpa spelprojekt och direkt feedback från spelbranschen.

Målgrupp

Vem ska gå utbildningen i Unreal Engine Creator?

Du som arbetar i spelbranschen och behöver “upskill” i Unreal Engine ska gå utbildningen. Du som vill ta ett första steg mot den svenska spelbranschen och lära dig spelutveckling och speldesign i spelmotorn Unreal Engine ska också gå vår spelutbildning Unreal Engine Creator. Spelutbildningen vänder sig även till dig som vill lära dig skapa immersiva världar i andra sammanhang. Målgruppen är, utöver spelbranschen, kommunikationsbranschen. Designbyråer, produktionsbolag och filmproduktioner producerar i allt högre utsträckning VFX i Unreal Engine 4.

Kursinnehåll

  • Introduktion till Unreal Engine och Blueprint
  • Visuell programmering med Blueprint
  • Individuellt projekt
  • Grupp projekt
  • Reflektion och summering Unreal Engine

Upplägg

Hur drivs och leds utbildningen i Unreal Engine Creator?

Spelutbildningen Unreal Engine 4 drivs online med frivilliga inspirationsträffar i Stockholm och Köpenhamn. Du och ditt spelteam pluggar individuellt och i spelprojekt i vårt digitala klassrum och i vårt LMS (Learning Management System). Du kan när du vill boka mötesplatser på våra spel- och e-sportskolor i Stockholm och Köpenhamn.

Du pluggar på halvfart (50 % studietakt) med ca 5 lärarledda timmar per vecka. Övrig tid, ca 15 timmar eller mer, lägger du på eget lärande och spelproduktioner i ditt spelprojekt. Vi vill att du deltar 80 % eller mer vid föreläsningar och arbete i spelprojekten. Föreläsningar (inspelade) och studiematerial finns tillgängligt för dig dygnet runt i ditt digitala klassrum.

Investering

26 000 sek inkl. moms.

Kursledare

Kevin Martinez

Kursledare Kevin

Kevin är CEO för Right Nice Games och senior spelutvecklare. Kevin är ”Unreal Authorized Instuctor Partner” hos Epic Games och en av landets mest uppskattade föreläsare för Unreal / Epic och inom YH (yrkeshögskolan). Kevin konsultar och föreläser för spelbolag och andra branscher runt gamification. Kevin är musiker, spelproducent och vinnare av SGA (Swedish Game Awards).

Diplomering eller certifiering

Efter godkänd kunskapskontroll får du ett diplom som bevis för din nya kompetens. Självklart är vi också gärna din referens inom området om du vill det.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Unreal Engine Creator, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner.

Sebastian
En fantastisk kurs som passar utmärkt för både nybörjare som de som redan har en del erfarenhet. En väldig praktisk och "Hands on" utbildning som faktiskt låter dig jobba med pogrammet och lära dig många av dess funktioner och syften. Pricken över i:et är en underhållande, passionerad och kunnig lärare (Kevin Martinez) som får en att vilja lära ...
Visa mer
Sofie
I learned so many things but also made me want to learn so much more! It's so much fun to be able to visually see and play something you've made yourself (or with a team)
Christoffer
A great course with a focus on the practical sides of development! The teachers are enthusiastic and inspiring.

House of Minds

House of Minds - ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas. I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika...


Läs mer om House of Minds och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

House of Minds

Esen
Johannesfredsvägen 5
168 69 Bromma

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 23 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Unreal Engine Creator från House of Minds, fyll i dina uppgifter: