AI Visual Content creator

House of Minds, Distans (+1 orter)
Längd
6 veckor
Språk
Svenska
Längd
6 veckor
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Ai Visual Content Creator

Ai - Visual Content Creator

Lås upp dina kreativa superkrafter med hjälp av Ai!


På kursen Ai Visual Content Creator lär du dig de essentiella AI-verktyg du behöver för att skapa intressant och professionellt content med fokus på bild-generering text2img – Allt från konceptdesign för film eller spel till kompletta webbsidor. Du kommer att få lära dig hur du som kreatör kan implementera dessa verktyg i din kreativ process för att maximera produktivitet och öka kreativiteten.
Du jobbar konsekvent med praktiska övningar genom hela kursen och har alltid nära till Ai-verktygen för att snabbt kunna testa och förankra dina kunskaper i praktiken.

Målgrupp

Vem ska gå utbildningen?

Utbildningen lämpar sig till kommunikatörer, kreatörer och content creators i alla områden och branscher som vill skaffa sig fördelaktiga kunskaper i hur de med hjälp av AI kan boosta sin produktivitet inom visuell content-produktion. Mer specifik målgrupp är yrkesverksamma inom UI/UX, Experience design, kommunikation, e-handel, inredningsarkitektur, konceptdesign spel/film, bildredigering, VFX.

Kursinnehåll

  • Masterclass i Midjourney
  • Introduktion till text2img
  • Avancerad prompt-teknik
  • Generera hyperrealistiska bilder och porträtt
  • Konceptdesign med Ai
  • Konsekvent karaktärsdesign
  • Ai och storytelling
  • Ai som en del av din designprocess
  • Enkel webdesign med hjälp av Ai
  • Logotypdesign & branding i Midjourney
  • Skapa professionellt användbart content med Ai 

Upplägg

Hur genomförs utbildningen AI Visual Content Creator ?

Ai Visual Content Creator bedrivs online . Du pluggar  under 6 veckor. Varje vecka har du ca 3 h lärarledd undervisning och 1 h handledning. Du avsätter också tid för individuellt lärande, produktioner och projekt.

Investering

19 900 sek inkl moms. (Varav ca 600 sek för Midjourney-licens 2 månader)
15 920 sek exkl moms (Varav ca 600 sek för Midjourney-licens 2 månader)

Kursledare

Vem leder utbildningen Ai - Visual Content Creator?

Fredrik Jonsson

Fredrik Jonsson

Strategisk partner inom branding och corporate design. Fredrik verkar som senior konsultpartner inom core- och ux-processer i affärsutveckling och digitalisering. Vidare är Fredrik utbildare inom yh (yrkeshögskolan) och företagskurser med fokus på UX/UI och visuell design. Fredrik arbetar som senior AD/CD/Business Vizualiser och UX-designer i ett flertal utvecklings- och digitaliseringsprojekt med användarcentrerad design kopplat till affärsmål och strategisk planering.

Diplomering eller certifiering

Efter godkänd kunskapskontroll får du ett diplom som bevis för din nya kompetens. Självklart är vi också gärna din referens inom området om du vill det.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om AI Visual Content creator, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
5/5
Mattias Brockert
30 mar 2023
AI förändrar affären

Då möjligheterna med AI kommer att förändra både affären och varumärken så måste vi som kommunikatörer vara förberedda att snabbt kunna identifiera möjligheterna. Denna utbildni...

Visa mer
5/5
Patrik
30 mar 2023

Efter att ha gått denna onlinekurs har jag lärt mig att använda AI för att förbättra min visuella content-produktion inom områden som UI/UX, konceptdesign och bildredigering. Ku...

Visa mer
5/5
Sabrina Vazquez
30 mar 2023
Det här är framtiden!

Som någon som länge varit intresserad av att doppa tårna i AI världen så tycker jag att den här kursen har varit helt fantastisk. Man får ett bra grepp om hur man kan använda ve...

Visa mer
House of Minds
Esen
Johannesfredsvägen 5
168 69 Bromma

House of Minds - ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas. I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika...

Läs mer om House of Minds och visa alla utbildningar.

Highlights