Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Streamingproducent

House of Minds
Kort om utbildningen
6 veckor
11 120 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-02-07 - Distans
Sista ansökan: 2023-02-01
Onlineutbildning
Distans, Rikstäckande
Svenska

Video

Live-streaming-specialist

Kursbeskrivning

Gå onlineutbildningen Live-streaming-specialist på House of Minds

Vad lär du dig på utbildningen live streaming?

Som streaming specialist behärskar du planering, genomförande och uppföljning av professionella live-sända events, möten och konferenser. Du lär dig de tekniska huvudkomponenterna såsom plattformarna, mjukvarorna och den tekniska utrustningen. Du måste behärska story-telling, content, miljö, gestaltning, dynamik och interaktion. Du lär dig också att professionellt använda de element som fångar och bibehåller intresse i en live streaming produktion såsom videos, intervjuer, tävlingar, quizz, spel, power points, prezis mm.

Målgrupp

Vem bör gå utbildningen till Live-streaming-specialist?

Alla som vill förmedla budskap som når fram och påverkar ska gå utbildningen streaming specialist. Den breda målgruppen är alla organisationers kommunikatörer, marknadsförare, säljpersonal, HR och ledning. Live streaming kompetens är redan idag ett måste för medarbetare inom mötes- event-, besöks-, och servicenäringarna. Även kommunikationsbranschen (reklam, pr, film, media mm) och utbildningsbranschen är två tydliga tydliga målgrupper för professionell kompetens inom live streaming.

Kursinnehåll

  • Innehåll, storytelling och dynamik
  • Produktionsplattformar för streaming och live-sändning
  • Distributionsplattformar för streaming och live-sändning
  • Interaktion i streaming och live-sändningar
  • Körschema, logistik och teknisk specifikation
  • Regelverk runt streaming och live-sändningar
  • Slutprojekt streaming och live-sändningar

Upplägg

Hur genomförs utbildningen Live streaming specialist?

Streaming specialist bedrivs online och med två (2) platsträffar i Stockholm. Du pluggar  under 6 veckor. Varje vecka har du ca 3-4 timmar lärarledd undervisning och handledning. Du avsätter också tid för individuellt lärande, produktioner och projekt.

Esen Studios har fullt utrustade toppmoderna lokaler för streaming och live-sändningar i Köpenhamn och Stockholm (Bromma). Detta är basen för våra platsträffar och våra sändningar. Du kan boka plats för pluggande i våra studios under hela din utbildning. Du som läser till streaming specialist har också ett digitalt klassrum och ett LMS (Learning Management System) för eget lärande, event och grupparbeten online. Alla föreläsningar spelas in och kan nås digitalt under hela utbildningen.

Investering

13 900 sek inkl moms.

Kursledare

Vem leder utbildningen live streaming?

Utbildningen live streaming leds av några av landets mest meriterade specialister inom mediaproduktioner, e-sport, live-studios och live streaming. Esen Esport och Esen Studios säkerställer engagerade tekniska kursledare tillsammans med toppmodern teknik och utrustning. Aeroporto Film står för mer än 25 års erfarenhet av mediaproduktioner och event för nationella tv-sändningar, webb-tv och företagsevenemang. En unik bas för att göra dig till en ytterst kompetent och eftertraktad streaming specialist.

Johan Grape

Kursledare Johan

Johan Grape är VD för Esen Esport och Esen Studios som är börsnoterade och etablerade i Stockholm och Köpenhamn. Johans roll som VD innebär strategisk och operativt ansvar inom live-sändningar och streaming för såväl e-sportsbolag som för större organisationer som anordnar professionella live-events i regi av Esen. Johan är strategisk samarbetspartner och utvecklar samverkan mellan spelutveckling och e-sport i Skandinavien.


Mattias Holmer

Kursledare Mattias

Serieentreprenör med erfarenhet av affärsutveckling, marknadsföring och kommunikation för varumärken såsom Absolut Vodka, Fjällräven, Electrolux, Midroc m fl. Mattias är producent och projektledare med 25 års erfarenhet av medieproduktioner från nationella tv-sändningar, webb-tv och större företagsevenemang. Mattias är också utbildare och coach för professionella live-sändningar och streaming, samt rådgivande partner för start-ups och finansiering i tillväxt.

Diplomering eller certifiering

Efter godkänd kunskapskontroll får du ett diplom som bevis för din nya kompetens. Självklart är vi också gärna din referens inom området om du vill det.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Streamingproducent, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

House of Minds

House of Minds - ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas. I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika...


Läs mer om House of Minds och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

House of Minds

Esen
Johannesfredsvägen 5
168 69 Bromma

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Streamingproducent!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 23 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Streamingproducent från House of Minds, fyll i dina uppgifter: