Inga recensioner än

Bokföring fördjupning

Hogia Institutet, i Stockholm
Längd
2 dagar
Pris
9 800 SEK exkl. moms
Språk
Svenska
Längd
2 dagar
Pris
9 800 SEK exkl. moms
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Bokföring fördjupning

Hogias ekonomiutbildningar vänder sig till dig som vill utveckla din kompetens inom ekonomi och framförallt redovisning. För att du ska kunna växa och känna dig trygg i din yrkesroll. På våra teoretiska utbildningar fokuserar vi på de lagar och regler som styr ditt ekonomiarbete och varvar teori med praktiska övningar.

Fördjupningskursen i bokföring vänder sig till dig som redan har gått Bokföring Grund eller har motsvarande grundläggande kunskaper inom bokföring. Denna kurs erbjuder ytterligare kunskaper inom några olika områden och stor vikt läggs på de bokföringstekniska aspekterna av bokföringen. Du får bland annat lära dig hur man hanterar personalens skatter, semesterlöner och icke avdragsgilla kostnader.

Vi blandar teoretiska genomgångar med praktiska övningar med datorstöd för enklare inlärning.

Målgrupp

Utbildningen är helt teoretisk och vänder sig till dig som har gått Bokföring Grund eller har motsvarande kunskaper oberoende av systemstöd.

Kursinnehåll

  • Moms och EU-moms 
  • Löner - Personalens skatter 
  • Avgifter och förmåner 
  • Semesterlöner 
  • Ej avdragsgilla kostnader
  • Kundförluster och eget kapital

Tid & plats

Kurslängd

2 dagar 9:00-16:00

Investering

Pris: 9.800:- exkl. moms.

I avgiften ingår lunch, för- och eftermiddagskaffe samt dokumentation.

Väljer du att delta i denna klassrumsutbildning på distans ingår uppkoppling till en dator i klassrummet och dokumentation. Du behöver ha tillgång till en dator med internetuppkoppling, kamera och mikrofon/headset för att kunna delta. Två skärmar rekommenderas då du kan behöva göra uppgifter på datorn samtidigt som du ser lärarens skärm.

Kursledare

När du går en kurs hos oss kan du känna dig trygg med att kursledaren har hög kompetens och lång erfarenhet. Var och en är handplockad och besitter stor kunskap inom respektive ämne. När vi väljer kursledare är vi också noga med att de kan förmedla kunskap på ett pedagogiskt sätt.

Examen, diplom m.m.

Denna utbildning är validerad av SRF för 3,5 aktualitetstimmar.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Bokföring fördjupning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Hogia Institutet
Nya Hakenäs
444 28 Stenungsund

Hogia Institutet

På Hogia Institutet vill vi att du ska känna dig trygg i ditt arbete. Du ska kunna veta att det du gör blir rätt. Och du ska vara säker på att du gör ditt jobb så tidseffektivt som möjligt. Så...

Läs mer om Hogia Institutet och visa alla utbildningar.

Highlights