Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Ny som chef

Snittbetyg: 5

Baseras på 60 recensioner.

Mattias Ljunggren, regionschef, Heras AB
(5)
Väldigt bra info och Martin var grym. Fick oss delaktiga och det blev aldrig "tråkigt". Bra att det finns en uppföljning på min kurs. Väldigt bra och givande.
Anneli, Vice VD
(5)
Kursen var otroligt bra, fängslande och användbart innehåll samt en väldigt duktig och kunnig kursledare. Tacksam att jag fått ta del av denna kurs!
Deltagare feb 2020
(5)
En superbra kurs som alla chefer/ledare borde gå! Martin var en riktigt bra föreläsare som var väldig tydlig och gav bra verktyg.
Kursdeltagare
(5)
Väldigt bra innehåll i utbildningen. Många delar i utbildningen som går att applicera i min verksamhet. En mycket bra föreläsare med bred kunskap kring ledarskap och dess tekniker.
Andreas Ljugqvist, driftledare, Skåne Blekinge Vattentjänst AB
(5)
Mycket engagerad och påläst föreläsare.
Fredrik Carlberg, vice VD, Svep Design Center AB
(5)
Vilken fantastiskt bra föreläsare! Jag var lite rädd för att det bara skulle vara en föreläsare som läser från en PowerPoint men nu var det en person som verkligen brann för sitt jobb och gav mig allt jag önskade plus en hel del mer än vad jag hade förväntat mig. Tack så mycket! Det finns så många bra dimensioner på den här utbildningen så jag ...
Visa mer
Mikael Bergkvist, VD, Svep Design Center AB
(5)
Mycket bra föreläsare, kände att jag fick ut mycket av kursen pga den goda pedagogiken och retoriken. Det blev aldrig tråkig eller obekvämt. En bra grund att stå på kunskapsmässigt, speciellt kring motivation av medarbetare och konflikthantering. Kan högt rekommendera den till andra chefer.
Lars Löwenadler, Teamledare, Sigma Civil
(5)
Martin var väldigt duktig på att förmedla sitt budskap och hade ett väldigt bra innehåll i kursen. Tar med mig en hel verktygslåda med olika metodiker och tankesätt för att förstå människor och organisation.
Mia Norberg, redovisningschef, Heras AB
(5)
Bra att kunna återkoppla till Martin vid behov.
Daniel Rastell, gruppchef Process- & Systemansvarig, Schenker AB
(5)
Martin var en helt otrolig föreläsare. Tog sig tid till att svara och förtydliga, kunde svara på allt. Fördel att kunna kontakta Martin i efterhand för att få ytterligare hjälp och kunskap. Uppskattas väldigt mycket!
Sara Dalili, VD, Artform Design AB
(5)
Bra och användbara , konkreta uppgifter jag kan arbeta med på Artform.
Mevlida Curkic, Garo AB
(5)
Jag kommer att rekommendera till alla, som i framtiden ska bli chef. Öppen atmosfär, förtroendefull kursledare. Mycket bra:). Bra inehåll och bra tempo:):)
Johan, lagerchef, Fraktkompaniet AB
(5)
5 av 5
Susanne Abrandt, supportchef, TreCe AB
(5)
Jättebra och givande. Fick bra svar. Tyckte det va klockrent.
Magnus Timmerklev, produktionschef, Tigbro AB
(5)
Väldigt bra och väldigt nöjd, kanske lite tight med tid. Mycket intressant, bra upplägg. Personalen mycket trevlig och maten klart över förväntan.
Elvisa.B
(5)
Gick 2 dagars kursen i Sthlm, hade inte så stora förväntningar men efter 2 dagar har jag fått så mycket kunskap och redskap som jag kommer ha stor nytta av. Föreläsaren är väldigt kunnig så jag rekommenderar verkligen kursen.
Theres Hermansson, Team Leader, Comet Consular Services AB
(5)
5 av 5
Ingela Isetoft, chef/VD, IJI Consulting AB
(5)
Martins kunskap, brinnande intresse och pedagogiska sätt som får alla att vara fullt närvarande och delta i intressanta ämnen som är viktiga för att utveckla sig själv i sitt ledarskap och sina medarbetare.
Kursdeltagare
(5)
Bra blandning av innehåll. Både konkret innehåll att ta med sig men väckte även en hel del tankar att fundera vidare på. Inspirerande! Känner mig stärkt i min roll som ledare. Kommer att rekommendera denna utbildning varmt till andra!
Anders Eriksson, platschef, Enerco Group AB
(5)
Bra innehåll. Otroligt viktiga verktyg för att bli en bra ledare. Föreläsaren en väldigt behaglig typ! Kunnig, passionerad! Utmärkt lokal!
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Peter Schröppel, Service Delivery Manager, Enfo AB
(5)
5 av 5
Christer Karlsson, arbetsledare, Håkans Entreprenad AB
(5)
Jättebra kurs. Stor nytta i verkligheten. Återkommer garanterat.
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Andreas Aichele, verksamhetschef Logistik & Administration, PERI Sverige AB
(5)
Fokus på personlighetstyper var spännande och lärorikt. Utbildningen förmedlar en bra baskunskap om ledarskap och chefskap, precis det som behövs. Lite mer fokus på arbetsrätt skulle ha varit önskvärd, men det är svårt att trycka i inom två dagars utbildning.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!