Hypnos Utbildning

Längd
1 månad
Pris
7 200 SEK exkl. moms
Språk
Svenska
Längd
1 månad
Pris
7 200 SEK exkl. moms
Språk
Svenska
Från 7 200 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Hypnos Utbildning

Hypnos Utbildning

Efter en enorm efterfrågan är det äntligen här! Vi är glada att meddela att vår hypnosdiplomutbildning nu äntligen sjösätts i juni.

Vill du lära dig hypnos under juni månad? Här är en spännande möjlighet för dig att delta i en 30-dagars hypnosdiplomutbildning på kvällstid!

Denna utbildning kommer att ge dig kunskapen och färdigheterna för att bemästra hypnosens konst. Under kursens gång kommer du att få en förståelse för hypnosens principer, tekniker och tillämpningar.

Utbildningen är strukturerad på kvällstid för att passa ett hektiskt schema. Efter avslutad utbildning kommer du att erhålla ett hypnosdiplom som bekräftar din kompetens och expertis inom hypnos. Detta kan öppna dörrar till spännande möjligheter inom personlig utveckling, coaching, terapi och mycket mer.

Begränsat antal platser! Skynda dig och agera nu! Som en extra bonus får du också två personliga sessioner med mig under juni månad, och så får du tillgång till en hel inspelad NLP utbildning, och för dig som är intresserade så erbjuder vi också en möjlighet till ett fysiskt möte under juni eller juli månad i Göteborgs/Alingsås området. Men det är inte allt! Som en ytterligare bonus kommer du ha tillgång till alla webinar även efter utbildningen på kursportalen.

Platserna är begränsade, så tveka inte längre! Ta chansen att bli en del av vår hypnosdiplomutbildning, dra nytta av dem personliga sessionen med mig. Anmäl ditt intresse nu och låt oss tillsammans skapa en fantastisk hypnosresa för dig!

Upplev kraften i hypnos och låt den ta dig till nya höjder inom personlig och professionell utveckling!

Målgrupp

Denna utbildning riktar sig till alla som är intresserade av att lära sig hypnos. Det spelar ingen roll om du redan har erfarenhet inom området eller om du är nybörjare. Vår hypnosdiplomutbildning är utformad för att passa alla nivåer och ger dig de kunskaper och färdigheter du behöver för att bemästra hypnosens konst.

Om du är intresserad av att utveckla dina färdigheter inom hypnos och vill ha en intensiv och engagerande utbildning, så är detta något för dig. Oavsett om du är intresserad av personlig utveckling, coaching eller terapi, kommer denna utbildning att ge dig verktygen för att utforska och tillämpa hypnosens principer och tekniker.

Kursinnehåll & upplägg
Fortsatta studier

Upplägg

Denna utbildning kommer att genomföras via Zoom, vilket ger dig möjligheten att delta bekvämt från var som helst. Varje webinarium kommer att vara ungefär 2 timmar långt, och vi kommer att ha 2 webinarium per vecka samt 2 helger.

Det bästa av allt är att varje session kommer att spelas in. Det betyder att om du inte kan närvara vid ett visst tillfälle eller om du vill gå tillbaka och titta på något igen, kan du enkelt få tillgång till inspelningarna via vår kursportal eller via vår app. På så sätt kan du anpassa din inlärning efter ditt eget schema och gå igenom materialet i din egen takt.

Vi värdesätter din flexibilitet och strävar efter att ge dig bästa möjliga utbildningserfarenhet. Genom att erbjuda inspelningarna ger vi dig möjligheten att återuppleva och fördjupa dig i materialet när det passar dig bäst.

Vi ser fram emot att dela denna spännande utbildning med dig och se dig lyckas inom hypnosens värld.

Tid & platsInvestering

Mat & logi

ErbjudandeDiplomering & certifieringDiplom med möjlighet att ta ett NLP practitioner certifikat


Kursledare

Alexander Herold är en dedikerad och erfaren professionell coach och utbildare inom personlig utveckling. Hans resa började som 18-åring efter en nära döden upplevelse, vilket väckte ett starkt intresse för att hjälpa andra att leva ett fritt liv och nå sin fulla potential.

Genom sin expertis hjälper Alexander sina klienter att skapa inre frihet, trygghet och självrespekt. Han strävar efter att utrusta dem med verktyg och insikter för att hantera olika yttre omständigheter och uppnå självbestämmande.

Under de senaste 30 åren har han genomgått omfattande utbildningar och arbetat intensivt med sin egen personliga utveckling. Han är certifierad coach, organisationscoach, NLP-tränare, EFT-praktiker och hypnoterapeut. Dessutom har han kompletterat sin kunskap genom att delta i olika andra utbildningar och studerat psykologi.

Utöver sin coachning och personliga utvecklingserfarenhet har Alexander även arbetat som projektledare på några av Sveriges största infrastrukturprojekt.

Med sin gedigna kunskap och erfarenhet är Alexander Herold en kompetent och engagerad professionell som kan hjälpa dig på din resa mot personlig utveckling och välmående.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Hypnos Utbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
5/5
Gunilla Klevhamre
15 nov 2022

Det är den bästa utbildning jag har gått. Jag är verkligen tacksam för allt jag lärt mig och det har bara gått en månad. Det finns saker som jag har burit på i många år som jag ...

Visa mer
5/5
Marie Andersson
15 nov 2022

En komplett och gedigen utbildning i bl a personlig utveckling, hypnos och NLP, med tre fantastiska lärare som tar mig framåt, mot mina mål.

5/5
Ann-Charlotte Sundström
15 nov 2022

Den här utbildningen är något helt utöver det vanliga. Det är som en Pandoras ask som öppnar sig om och om igen. Det är så häftigt att inte veta vad jag kommer att få för nya in...

Visa mer
Herold Communication
Östra Ringgatan 9M
44131 Alingsås

Herold Communication

Herold Communications motto är: Vi hjälper våra kunder att hitta sin inre Styrka, Trygghet, Självrespekt och att leva ett självbestämt Liv! På Herold Communication jobbar vi både med enskilda sessioner och utbildningar. Vi är experter inom hypnos, coachning, NLP och...

Läs mer om Herold Communication och visa alla utbildningar.

Highlights