Certifierad NLP Practitioner

Längd
120 timmar
Pris
21 600 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
4 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
120 timmar
Pris
21 600 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
4 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 21 600 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Certifierad NLP Practitioner

- Har du någonsin tänkt tanken att du borde ha kommit längre eller uppnått mer vid det här laget..?

- Är Du redo att skapa bestående förändring på både personlig och yrkesmässig nivå, där du släpper dina hinder och får tillgång till dina resurser, så du kan uppnå dina drömmar och även hjälpa andra, enklare och effektivare?

Den här NLP Practitioner utbildningen ger djupgående personligt växande. Den inkluderar både intellektuell förståelse hur våra tankar, känslor, beteende och hjärnan fungerar, samt kraftfulla praktiska processer som ger förändring även på en omedveten nivå. Detta är “skillnaden som gör skillnaden” och en viktig anledning till att NLP ofta ger resultat som vida överträffar förväntningarna, både från dig själv och andra. 

Om Du vill växa in i din fulla potential, lyfta ditt liv till en ny nivå av framgång och välmående samt har med andra personer att göra, kan du vara säker på att NLP Practitioner kan ge dig förutsättningarna för det. Samtidigt får du starkare självkänsla och lättare att skapa balans i tillvaron.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 september, 2023

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

Målgrupp

NLP Practitioner utbildningen är för Dig som vill få ut mer av dig själv och ditt liv, eller upplever att något saknas.

- Du kanske vill utveckla din kommunikation och få fram ditt budskap med elegans?

- Vill du förstå varför du gör det du gör och få stöd att förändra det som behövs, för att bryta igenom dina begränsningar och lyckas med det du vill?

- Är du less på att kämpa mot stress och ångest men aldrig känna att du når ända fram ändå?

- Kanske du längtar du efter inre trygghet och läkning, för att kunna må bra i dig själv och få tillgång till dina egna resurser?

All förändring startar i dig själv. NLP är dessutom ett fantastiskt komplement om du t.ex. arbetar som coach, entreprenör, säljare, terapeut, lärare, inom HR, omsorg eller som ledare på någon nivå.

NLP Practitioner är en grundutbildning och inga förkunskaper behövs. 

Kursinnehåll

-  NLP:s grunder och historia

 • NLP:s Grundantaganden
 • NLPs kommunikationsmodell
 • Rapport
 • Kalibrering
 • Submodaliteter
 • Strategier
 • Modellering
 • NLPs förhandlingsmodell
 • Välformulerade resultat
 • Representationssystemen
 • Ankring
 • Metamodellen 
 • Miltonmodellen
 • Många olika NLP strategier - En stor verktygslåda med olika NLP strategier

Mer info om innehåll på hemsidan

Fortsatta studier

Upplägg

Tid & plats

Investering

Mat & logi

Erbjudande

Kursens mål

Kursledare

Alexander Herold

Under 30 år har jag gått en hel del utbildningar och själv jobbat hårt med min egen utveckling. Jag är certifierad Coach (2006), certifierad Organisations Coach, certifierad NLP Trainer (2007), EFT Practitioner (2008), Hypnoterapeut och har dessutom samlat på mig en del andra utbildningar, samt psykologistudium.

Vid sidan om min coachning och de utbildningar jag har så har jag under 18 års tid jobbat som projektledare på några av Sveriges största infrastrukturprojekt.

Examen, diplom m.m.

Du certifieras via INLPO (Internationell NLP Organisation) till NLP Practitioner efter genomfört certifierings test och uppfyllda kriterier enligt internationell standard.

Certifikat

NLP

NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) innefattar de tre viktigaste komponenterna som gemensamt skapar mänskligt medvetande: neurologi, språk och programmering.

Läs mer om NLP

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad NLP Practitioner , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 23 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
01 feb 2023

Jag tycker det har varit en väldigt bra kurs/ utbildning. Tycker att jag lärt mig mycket nytt men även fått lite uppfräschning av gamla kunskaper. Jag har hunnit öva mellan webi...

Visa mer
5/5
Kursdeltagare
01 feb 2023

Jag har hunnit öva mellan webinarerna men det har varit tajt ibland. Jag har verkligen gillat kursen, det står mitt namn på den. Alexander du är en fantastiskt lärare. Du är så...

Visa mer
5/5
Monika
30 jan 2023

Det har aldrig hänt förut att jag haft så mycket lärdom från någon kurs. Jag känner mig stark och att jag får allt mer energi Du är otrolig på alla sätt en föreläsare och coach ...

Visa mer
Herold Communication
Östra Ringgatan 9M
44131 Alingsås

Herold Communication

Herold Communications motto är: Vi hjälper våra kunder att hitta sin inre Styrka, Trygghet, Självrespekt och att leva ett självbestämt Liv! På Herold Communication jobbar vi både med enskilda sessioner och utbildningar. Vi är experter inom hypnos, coachning, NLP och...

Läs mer om Herold Communication och visa alla utbildningar.

Highlights