Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Webbutveckling fortsättning

Hermods
Kort om utbildningen
Egen takt
3 160 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

I denna kurs får du lära dig att konstruera en webbplats och under kursens gång arbeta du med att skapa själva skalet för webbplatsen. Du kommer att skapa en webbplats utifrån ett av tre teman. Det kan antigen vara en e-butik, biograf eller blogg. I kursen lär du dig om struktur, beteende, och kodning men också om kvalitetssäkring och optimering.

Målgrupp

För att läsa Webbutveckling fortsättning rekommenderas att du tidigare har läst kursen Grundläggande webbutveckling  eller har motsvarande kunskaper.

Kursinnehåll

  • Fördjupning i HTML och CSS.
  • Planering av ett webbtekniskt projekt.
  • JavaScript och DOM-modellen.
  • JavaScript och avancerad händelsehantering.
  • Avancerad användning av formulär med validering.
  • Reguljära uttryck.
  • Designteori.
  • Validering, tillgänglighet och kvalitetssäkring av en webbplats.
  • Optimering av hemsidor.

Upplägg

I kursen kommer du till stor del arbeta med att konstruera en webbplats inom ramen för ett webbtekniskt projekt. Du väljer att skapa en webbplats utifrån ett av tre teman (e-butik, biograf eller blogg). Ditt webbtekniska projekt kommer leva vidare i kommande kurser om du väljer att läsa vidare inom webbteknik på Hermods.

I denna kurs arbetar du med själva skalet för webbplatsen, och fokus ligger då på struktur, beteende och kodning där särskild vikt läggs på stilmallar, JavaScript och HTML5. Fokus i kursen ligger också på kvalitetssäkring, optimering samt cross-browser kompabilitet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Webbutveckling fortsättning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hermods

Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

  Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan...


Läs mer om Hermods och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hermods

Luntmakargatan 26
111 37 Stockholm

 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar