Visa utbildning.se som: Mobil

Vidareutbildning engelska steg 2

Hermods
Kort om utbildningen
Egen takt
3 160 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

I kursen Vidareutbildning engelska steg 2 får du ökande kunskaper i det engelska språket. Du övar dig på att läsa och tala på engelska samt förstå engelskt tal. I denna kurs får du öva dig på att kommunicera på engelska genom att skriva och läsa olika skönlitterära texter varvat med faktatexter.

Målgrupp

För att läsa Vidareutbildning engelska steg 2 rekommenderas att du tidigare har läst kursen Vidareutbildning engelska steg 1.

Upplägg

I kursen Vidareutbildning engelska steg 2 läser du skönlitterära texter varvat med faktatexter – här finns prosa, poesi, film och dramatik. Som alltid i språkkurser är det de fyra viktiga momenten höra – läsa – tala – skriva som övas. I denna kurs ligger fokus på kommunikation och här får du tillfälle att öva på dina kommunikativa färdigheter och skriva mycket på fri hand. Du har stora valmöjligheter när det gäller val av ämnen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Vidareutbildning engelska steg 2, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

  Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan...


Läs mer om Hermods och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hermods

Luntmakargatan 26
111 37 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Vidareutbildning engelska steg 2!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Vidareutbildning engelska steg 2 från Hermods, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar