Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Svenska som andraspråk steg 1

Hermods
Kort om utbildningen
Egen takt
3 160 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

I kursen Svenska som andraspråk steg 1 kommer du utveckla dina kunskaper inom det svenska språket genom att tala, läsa och skriva på svenska. Under kursens gång kommer du bland annat lära dig att uttala, hitta dina grammatiska fel och läsa en novell.

Målgrupp

För att läsa Svenska som andraspråk steg 1 rekommenderas att du tidigare har läst Svenska som andraspråk på grundskolenivå eller ha motsvarande kunskaper.

Upplägg

Svenska som andraspråk steg 1 är en kurs inom vilken du får lära dig att tala, läsa och skriva på svenska. I kursen får du kunskaper om kulturkännedom, litteraturvetenskap och grammatik. Under kursens gång utvecklas din förmåga att arbeta med och kring det svenska språket, både skriftligt och muntligt.I kursen Svenska som andraspråk steg 1 får du kunskaper om:


Studieteknik.
Skrivandets hantverk.
Referat.
Recension.
Lite filmhistoria.
Lyrik.
I kursen Svenska som andraspråk 1 får du också lära dig att:
Hitta dina grammatiska fel.
Läs en novell.
Uttala.
Intervjua.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Svenska som andraspråk steg 1, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hermods

Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

  Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan...


Läs mer om Hermods och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hermods

Luntmakargatan 26
111 37 Stockholm

 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar