Visa utbildning.se som: Mobil

Spanska fortsättning

Hermods
Kort om utbildningen
Egen takt
3 160 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Spanska fortsättning är en fortsättningskurs på Spanska 1 och riktar sig till dig som vill öka dina kunskaper i spanska. I kursen får du lära dig att uttala ord och du får även grammatiska kunskaper i det spanska språket. Under kursens gång arbeta du vidare med det spanska språket och du får även lära dig mer om spansk geografi och historia.

Målgrupp

För att läsa Spanska fortsättning rekommenderas att du tidigare har läst kursen Spanska för nybörjare eller har motsvarande kunskaper.

Upplägg

Spanska fortsättning är en fortsättningskurs på Spanska för nybörjare. I kursen tar vi upp allt från ordkunskap till grammatik och behandlar de olika färdigheterna: höra, tala, läsa och skriva. Du får också lära dig mer om spansk geografi och kultur. Genom kursen utvecklas din förmåga att arbeta med det spanska språket.

Kursens innehåll är följande:


No sé qué hacer
Vocabulario
Escuchar
Rincón de cultura
Leer
Practicar

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Spanska fortsättning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

  Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan...


Läs mer om Hermods och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hermods

Luntmakargatan 26
111 37 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Spanska fortsättning!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Spanska fortsättning från Hermods, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar