Visa utbildning.se som: Mobil

Spanska avancerad

Hermods
Kort om utbildningen
Egen takt
3 160 SEK exkl. moms
   
Distans
Spanska avancerad

Kursbeskrivning

Spanska avancerad är en fortsättningskurs på Spanska fortsättning och riktar sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper i spanska. Under kursens gång arbeta du vidare med det spanska språket och du tränar dig på grammatik. I kursen läser du också skönlitterära texter och realiatexter som ger dig ökad kunskap om förhållanden i spansktalande länder.

Målgrupp

För att läsa Spanska avancerad rekommenderas att du tidigare har läst kursen Spanska fortsättning eller har motsvarande kunskaper.

Upplägg

Genom Spanska avancerad fördjupar och vidgar du din förmåga att läsa, förstå, tala och skriva spanska. Du kommer få lyssna på det spanska språket och spela din dig själv när du talar spanska. Din förmåga att arbeta med det spanska språket utvecklas på så vis under kursens gång.

I kursen ingår, utöver intensivtexter, obearbetade skönlitterära texter och realiatexter som ger dig ökad kunskap om förhållanden i spansktalande länder. Du får också träna dig på grammatik.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Spanska avancerad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

  Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan...


Läs mer om Hermods och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hermods

Luntmakargatan 26
111 37 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Spanska avancerad!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Spanska avancerad från Hermods, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar