Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Psykologi fortsättning

Hermods
Kort om utbildningen
Egen takt
1 980 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

I denna kurs fördjupas dina kunskaper i psykologi från den tidigare kursen Grundläggande psykologi. Du lär dig om personlighetspsykologi, utvecklingspsykologi, människors beteende i grupp och psykisk ohälsa. I kursen får du också göra två stycken egna arbeten i form av en text och en presentation.

Målgrupp

För att läsa Psykologi fortsättning rekommenderas att du tidigare har läst kursen Grundläggande psykologi eller kursen Psykologi 1.

Kursinnehåll

  • Det psykodynamiska perspektivet.
  • Inlärningsperspektivet och det dynamiska perspektivet.
  • Kognitivt och biologiskt perspektiv.
  • Utvecklingspsykologi.
  • Psykisk ohälsa.

Upplägg

Psykologi fortsättning är en fortsättningskurs som bygger vidare på det du lärt dig i Grundläggande psykologi. I denna kurs kommer du få fördjupa dina kunskaper kring fälten personlighetspsykologi, utvecklingspsykologi, människors beteende i grupp och psykisk ohälsa.Du kommer också att få göra två stycken egna arbeten. Det ena är en utredande text kring hur ämnet psykologi utvecklas och påverkas av samhälls­förändringar. Det andra innebär en presentation baserad på egna observationer kring hur media, livsstil och kultur påverkar människor psykologiskt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Psykologi fortsättning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hermods

Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

  Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan...


Läs mer om Hermods och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hermods

Luntmakargatan 26
111 37 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Psykologi fortsättning!

Liknande utbildningar