Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

IT-administratör

Hermods
Kort om utbildningen
Egen takt
13 850 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Nyfiken på att lära dig nya saker? Här är utbildningen för dig som är intresserad av att arbeta serviceinriktat med administration inom IT.

Kursinnehåll


  • Information och kommunikation 1
  • Administration 1
  • Administration 2
  • Information och kommunikation 2
  • Datorteknik 1a
  • Webbutveckling 1

Upplägg

I denna utbildning lär du dig enklare support kring datorer, skrivare och programvaror men även om mer avancerade IT-verktyg. Som IT-administratör kan du få bistå personalen i IT-frågor genom att ta emot och registrera ärenden, göra felsökningar och beställningar. Du kan också få syssla med till exempel webbtekniska projekt, dokumenthantering, arkivering och skapande av kommunikationsmaterial.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om IT-administratör, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hermods

Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

  Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan...


Läs mer om Hermods och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hermods

Luntmakargatan 26
111 37 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera IT-administratör!

Liknande utbildningar