Visa utbildning.se som: Mobil

Grundläggande programhantering

Hermods
Kort om utbildningen
Egen takt
3 160 SEK exkl. moms
   
Distans
Grundläggande programhantering

Kursbeskrivning

Grundläggande programhantering är en kurs för dig som vill lära dig att hantera program inom ekonomi, redovisning och logistik. Du får bland annat kunskaper om Internet, bloggar och E-post, samt lär du dig databashantering, att skapa och underhålla databaser. Du kommer också lära dig att arbeta i projekt och göra research.

Målgrupp

För att läsa Grundläggande programhantering rekommenderas att du tidigare ha läst kursen Information och kommunikation 1 samt Företagsekonomi 1, eller så ska du ha teoretiska kunskaper i bokföring, alternativt tillräckliga kunskaper i datoranvändning.

Kursinnehåll

  • Grundläggande programhantering innehåller fyra stycken uppdrag som du utför under kursens gång.

Upplägg

I den här kursen kommer du att få lära dig att arbeta i projekt och att göra research, samt att skapa en blogg. Du kommer också att få arbeta praktiskt med affärssystem och att framställa dokument inom området. Du får också arbeta med att skapa och underhålla databaser.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundläggande programhantering, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Hermods

Distanskurser som leder till högre studier eller jobb

  Vill du själv styra över dina studier och inte vara bunden till en ort eller ett klassrum? Då är distanskurser ett bra alternativ för dig! Vi erbjuder över 100 kurser på distans och ett flertal yrkesutbildningar som du kan...


Läs mer om Hermods och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hermods

Luntmakargatan 26
111 37 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Grundläggande programhantering!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundläggande programhantering från Hermods, fyll i dina uppgifter: