Visa utbildning.se som: Mobil
Heart Management

Lyckas i arbetet med företagskultur, värdegrund och förändring 

Att arbeta med företagskultur och värdegrundsarbete kan upplevas komplext och frustrerande.Tyvärr leder dessutom insatserna alltför ofta enbart till korta ögonblick av inspiration och tomma värdeord som inte berör medarbetares hjärtan eller påverkar verksamheten.

Samtidigt visar forskning tydligt att organisationer med sunda företagskulturer och chefer som lever sina värderingar med hög integritet, levererar avsevärt bättre resultat och har mer engagerade medarbetare. I en värld där etiska skandaler avlöser varandra och många medarbetare vill arbeta för en organisation med integritet är det extra viktigt att investera i ett värderingsstyrt ledarskap och etiska företagskulturer. Men enbart 31% av HR chefer upplever, enligt Gartner, att deras organisation har den kultur de behöver för att vara konkurrenskraftiga i framtiden. En stor majoritet upplever dessutom att de insatser de gör för att stärka sin företagskultur inte ger önskade resultat.

Bli utbildade i värderingsstyrt ledarskap och att leda framgångsrikt kultur- och värdegrundsarbete 

Heart Management utbildar, coachar och inspirerar chefer och HR i att bygga värderingsstyrda organisationer och utveckla sunda företagskulturer som möjliggör hållbar framgång. Vi hjälper er få den kunskap, de verktyg och det mod ni behöver för ett sant värderingsstyrt ledarskap.

Praktiska ledarskapsutbildningar med grund i forskning

Vi är noggranna med att bygga våra utbildningar på forskning och insikter inom företagskultur, ledarskap och värderingar från de som arbetar med frågorna på högsta nivå. Det gör vi bland annat genom att intervjua ledande internationella experter - forskare, chefer, HR ledare, konsulter och författare - och implementera deras expertis i vårt utbildningsmaterial. Våra lärare har omfattande praktisk erfarenhet av arbete med dessa frågor i privat offentlig och ideell sektor och ger konkreta exempel, från andra organisationer, som gör ämnena praktiska och applicerbara.

Utveckla en strategi för framgång under utbildningens gång

Våra utbildningar är utformade för att ta deltagarna på en resa med ett tydligt mål. Det kan exempelvis innebära att ni får tillgång till konkreta strategidokument som ni utvecklar längs utbildningens gång, för att sedan kunna gå direkt på applikation.

En onlineupplevelse utvecklad för gemensamt lärande

Våra utbildningar är utvecklade för att köras online. Genom att ni får tillgång till undervisningsmaterial att ta till er på egen hand inför sessioner, läggs mycket fokus i gemensamma träffar på personlig reflektion och energigivande gruppövningar, istället för på långa undervisningspass. Denna möjlighet till lärande och samtal med andra i liknande positioner, uppskattas mycket av våra deltagare.

Företagsanpassade utbildningar och workshops - online eller på plats

Våra utbildningar och workshops kan med fördel köras som interna utbildningar för ledar/chefs- eller HR team i er organisation. Vi anpassar upplägget utifrån era önskemål och förutsättningar.

Visa alla utbildningar med Heart Management

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
HR Längd Pris Ort Snittbetyg
Leda framgångsrikt kultur- och värdegrundsarbete 5 tillfällen Från 7 450 SEK Flera orter (2)
5,0 (15)
Ledarskap
Ledarskapsprogram
Leda med värderingar  3 tillfällen Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Heart Management och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Heart Management

Nordenskiöldsgatan 11
211 19 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 15 recensioner.

Christina Eriksson - HR Specialist - Einar Mattsson
(5)
En väldigt bra utbildning för att förstår de bakomliggande systemen i vad som formar en kultur och hur vi alla bidrar till både det som är bra samt det som är mindre bra och vad vi kan och behöver göra för att ständigt utveckla och förvalta den kultur  som hjälper oss att nå våra affärsmål.
Malin Vikström - Projektledare - Punkt PR
(5)
En insiktsfull utbildning som trycker på och tydliggör den krokiga resa som måste genomföras i en organisation för att en kultur ska sätta sig och leva varje dag - och vara en sanning.
Lena Lind - HR chef - Einar Mattsson
(5)
Spot on vad gäller kulturell förändring och  kulturellutveckling. Komplext område som under utbildningens gång skapade en klarhet.
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 15 recensioner.
Intresseanmälan

För att få mer information från Heart Management, fyll i dina uppgifter: