Visa utbildning.se som: Mobil

Så lyckas du i sociala medier

Handelskammaren Värmland
Kort om utbildningen
1 dag
5 995 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Karlstad

Kursbeskrivning

En utbildningsdag som kommer ge dig förutsättningar att utveckla ditt företags synlighet, annonsering och din försäljning på Facebook och Instagram!

Facebook och Instagram är två av Sveriges största digitala räckviddskanaler och att annonsera i dessa kanaler skapar stora möjligheter, men innebär också en rad utmaningar. För att lyckas behöver du nå rätt målgrupp. Du behöver också ha ett innehåll som skapar intresse och ökar interaktionen, och som får befintliga kunder, följare och besökare att agera så som du helst vill att de ska göra. Denna utbildningsdag handlar om hur du lyckas med allt detta!

Du kommer bland annat få veta vad du bör tänka på när du tar fram en annonsstrategi, och hur du sätter mål och budget för ditt arbete. Du kommer också få tips om vilka smarta verktyg som finns att arbeta med, hur annonser kan utformas och vilka olika material som bäst används för att driva den trafik du vill ha.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna i hur du kan använda sociala medier som konvertering (att få besökarna att göra det du vill att de ska göra) – och försäljningskanal, och som vill utveckla ditt företags sociala kanaler.

Kursinnehåll

  •  Genomgång av annonsverktyget Business manager
  •  Så skapar du en strategi, sätter mål och budget
  •  Annonsformat, målsättningar och optimering
  •  Vilket material och innehåll ger konverteringar och engagemang
  •  Handfasta tips om hur du når din målgrupp med hjälp av din kund-/användardata och re-targeting
  •  Analys och uppföljning

Målsättning är att du efter utbildningen ska ha:

  • Förståelse för de sociala mediekanalerna och hur du använder dem för att nå resultat
  • Grundkunskap för att starta din annonsering och bygga målgrupper i verktyget Business manager.
  • Grundkunskap om hur du skapar en strategi och innehåll för kanalerna
  • Förståelse för hur du optimerar och analyserar för att nå dina mål

Under dagen kombineras teori med konkreta tips och praktiska öviningar

Tid & plats

Tid: 23 maj 2019, klockan 09.00-16.00 

Plats: Handelskammaren Värmland, Tullhusgatan 1A, Karlstad

Erbjudande

Pris: 5995 kr per person exkl moms.

Medlemspris*: 3995 kr per person exkl moms.

*Är ditt företag medlem i Handelskammaren Värmland så får du ett lägre pris på utbildningen. Är du osäker på om ditt företag är medlemmar - gå till "Vad gör vi", och sedan "Om oss" i menyn höst upp till höger på vår hemsida. Där finner du sedan vilka som är medlemmar. 

I priset ingår fika och lunch.

Bokningsvillkor: Anmälan senast 8 maj. Seminariet har ett begränsat antal platser.

Din bokning är bindande men platsen kan överlåtas till annan person. Om du av någon anledning får förhinder kan du fritt avboka fram till 4 veckor före utbildningsdagen. Vid avbokning 2-4 veckor före utbildningsdagen debiteras 50% av avgiften. Vid avbokning mindre än 1 vecka före utbildningsdagen debiteras hela avgiften.

Kursledare

Johan Kullberg, Act Mediabyrå, affärsutvecklare och specialist på sociala medier.
Johan har stor erfarenhet av annonsering på sociala medier. Han har spetskunskap om hur företag ska agera på sociala medier utifrån, text, bild, film samt agera för hitta rätt personer och att annonsera mot relevant målgrupp. Detta för att på så sätt nå bästa resultat. Johan brinner för att skapa och optimera kampanjer på Facebook med små medel. Han är målmedveten och kundfokuserad, vilket innebär att han snabbt får förståelse för de företag han arbetar med, och där igenom på kort tid kan skapa ett bra resultat.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Så lyckas du i sociala medier, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Handelskammaren Värmland

Handelskammaren Värmland arbetar för att göra Värmland till en ännu bättre plats för företagen och tillsammans med cirka 1 150 medlemsföretag får vi tyngd i de frågor som vi driver. Vi håller utbildningar och seminarier som hjälper företag att göra...


Läs mer om Handelskammaren Värmland och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Handelskammaren Värmland

Tullhusgatan 1A
652 26 Karlstad Värmlands län

 Visa telefonnummer